Boli sme sa testovať a neprišla mi sms o výsledku
Ahojte, stalo sa Vám v tomto novom systéme, kde posielajú SMS potvrdenie na antigenove testovanie s výsledkom, že by Vám neprišla? Boli sme sa testovat včera o 13:00 a doteraz nič a fakt neviem čo robiť, ani kam volať .. ak máte nejakú radu budem Vám vďačná vďaka 🙂
Nestalo. Ale upozorňovali ma, že ak by mi nič neprišlo, mám im volať. U nás to funguje tak, že pri registrácii hneď posielajú kontrolnú sms, teda overujú že číslo je správne, respektíve, že ho správne zapísali. A po tých 15 minútach príde druhá sms. Čiže keby mi tá druhá neprišla, mám zavolať na to číslo, z ktorého prišla tá prvá sms. Čiže ak máte tú prvú sms zavolajte tam.
Nám predtým povedali, že ak by náhodou neprišla SMS, máme prísť na druhý deň na odberné miesto a vystavia nám certifikát.
No neprišla ani manezelovi, odberné miesto otvoria až v pondelok, telefón tam nedvihaju takze budeme musieť ísť asi skôr znova 🙂 ďakujeme za rady
švagrovi sa to včera stalo.....musel si ísť na to odberové miesto pre certifikát, lebo im spadol systém....
Ahoj, mne sa stalo, že mi prišla sms s covid testom patriacom inému človeku. Volala som na NCZI a nadiktovala číslo covid pasu a údaje z SMS a svoje údaje. Ako to dopadlo netuším. Na číslo z ktorého prišla SMS sa dovolať nedalo, preto som volala do NCZI