Čakanie na vyšetrenie
Ahojte,raz som sa na to už pýtala,z čoho to môže byť.Neviem,teda objednala som sa na gynekológiu.Lenze dali mi termín až na začiatok augusta.Ze majú každý deň plne a v júli budú mať dovolenky.Nenahmatala som hrčku,len ma bolí jedno prso na dotyk.Naspodku prsa ako je železo v podprsenke.Niekedy aj z ničoho nič cítim tú bolesť cez deň.Neviem z čoho to môže byť.No dúfam že nič vážne,už ma všetko možné napadá.A teraz čakať až do augusta
@heln Na sone pŕs som bola začiatkom mája tohto roka.Chodim každý rok.A nič mi tam nenašli.Cysty mám vraj veľa preto chodím každý rok,že to môže prerásť do rakoviny.Bojim sa
To máš ešte dobrý termín, ja som bola v marci na sone, následne na mamografii a teraz čakám znova, lebo mám nález a dali mi termín na október. 7mesiacov rozdiel..tiež mi napadá, že čo všetko sa môže zmeniť za ten čas
Nemozes to mat len otlacene od podprdy? Prip natiahnuty sval?
Inak, rakovina prsnika v zaciatocnych stadiach neboli, pokial nemas hrcky, alebo ine zmeny na prsiach tak sa nemusis stresovat vopred.
@veselo_neveselo Fakt neviem z čoho to.Hrcku nemám x krát som si prsia prešla prehmatala obe sú rovnaké bez hrciek.Len tá bolesť neviem odkiaľ pramení

ahoj, moze to byt iba cysta.... alebo aj nie. nevedia ti dat aspon listok na sono? alebo nemas moznost ist na sono skor na priamu platbu?