Často mávam bolesti v bruchu a chrbte
Prosím Vás ženy, čo to môže byť? Mávam často bolesti v celom bruchu, pichanie , už by som to skôr nazvala kŕčami, v hrudníku v až mi zastavuje dych niekedy, zároveň sú tie kŕče v celom chrbte . Co by to mohlo byt? Bola som aj na pohotovosti, a nič mi nezistili.
@bajka16 zo srdca? čo ti zistili vlastne potom? na pohotovosti alebo na dodatočných vyšetreniach?
Na pohotovosti som bola, tam mi nezistili nič. Obvodná ma poslala na neurológiu.
@janame ahoj, bol to žlčník . Mala som kamene . Aktuálne som 3 týždeň po operácii . Takže už bez žlčníka , a zatiaľ všetko v poriadku .
A ešte sa spýtam, predtým si nemávala problémy, zrazu to začalo len kŕčmi? Ja mám asi týždeň - väčšinou ma to chytí navečer a občas v noci - kŕče v bruchu, vyráža to do ľavej časti až do hrudnej chrbtice. :(
@janame presne to isté som mala aj ja , tiež ma to chytalo väčšinou v noci , no potom už aj cez deň. Nedalo sa to vydržať, tak ma obvodná poslala na sono , a vtedy sa to zistilo . Mňa to držalo hodinu niekedy , niekedy 4 hodiny . Predtým som problémy nemávala.
Ahoj. Prosim ta boleli ta aj krize? Ja mam pocit ze ma extremne nafukuje ale neda sa mi ulavit. Tiez mam kamene aj blato v zlcniku. Dakujem
@simonka19931994 Áno , boleli ma aj kríže z toho . Kým žlčník nebude von , tak to nude pretrvávať .
Dakujem. Mna picha uplne cele brucho, uz aj vlavo podbrusko. Som objednana az na 17.2 🙁

Ja som toto mala zo srdca. Kŕče v bruchu, pichanie z hrudníka až do chrbtice.