Celá rodina má Covid-19, len ja mám negatívny test
Celá rodina ma covid potvrdené pcr ame vyšiel pcr negat.ako je to možné ani sa nechráni ani nič spím s deťmi ,aj som po nich Pula atď...bol tak niekto? Či to m ešte čakať? Oni sú už týždeň pozit mne včera vyšiel negat
Ja som tak mala. Syn bol pozitívny v decembri, nijak sme sa nechránili a nenakazila som sa ani ja, ani manžel.
Manžel bol pozitívny vo februári, tam sme už nosili so synom rúško doma aby sa hlavne syn nenakazil a nenakazili sme sa.
Pred vianocami mal covid moj brat, ktory zije s rodicmi. Nijako sa neseparoval, rodica covid nedostali. Pred 2 tyzdnami mala covid mama, otec s nou spaval v spalni a nic, testy stale negativne, ani priznaky nemal ziadne. Rovnako moj svokor, ich rodina mali vsetci covid uz 2x a on to nikdy nechytil.
Kamoska mala covid nedavno, jej manzel, neockovany, mal z celej rodiny najhorsi priebeh - vysoke horucky a hnacky, testy vzdy negativne. Takze ani nema doklad o prekonani 🤷♀️
Nemam osobnu skusenost, len z blizkeho okolia. Vsetci doma pozitivni, aj druhykrat a zena(manzelka, mama a babka cca 55 rokov) to nikdy nechytila (mali doma uz 2x covid). Teraz pomahala susede s vybavovanim pohrebu jej manzela, s karom a schytala covid. Zase u nich doma to od nej uz nechytil nik.
U nas bola tiez cela rodina chora. A bola som s kazdym. Doma som mala choreho syna aj manzela a ja nic
Áno dcéra mala kovid Celý čas som bola s nou, aj som s nou spala, a nic som nedostala.
v januári pozítivna (chorá) dcéra, my traja v domácnosti nie.. pred dvoma týždňami pozitívny (chorý) môj očko manžel a ja (neočko) s drobcom nič.. obaja kýchali, kašľali, soplili, žili sme spolu tak ako vždy, bez obmedzení..
Kde je napisane, ze musis dostat? Prvy krat sme mali kovid mm, ja a jedno dieta. Dalsie dve mali, ale testy ich nezachytili. Teraz znova mal muz a prave tie dve deti, ja s druhym dietatom som nemala- a vobec sme sa neseparovali. Je to individualne kto ako a ci vobec dostane kovid...
U nas dcera bola pozitivna a nikto iny to od nej nechytil, cize ak mas dobru imunitu pripadne si aj ockovana, vobec to nemusis dostat
Poznám prípady, kedy sa člen rodiny, ktorý bol normálne v úzkom kontakte s chorými vôbec nenakazili. A poznám aj prípad, kedy boli všetci chorí a okrem jednej osoby aj všetci pozitívni. Len tá jedna, hoci mala rovnaké príznaky ochorenia, ako ostatní, bola negatívna na antigénovom, 2x na PCR a ešte aj dodatočne po chorobe zase negatívna na protilátkach.
@vevesh nikde,jasné že nemusím ale vkuse sme sa pusinkovali,jedli po sebe teda ja po nich spali spolu a to nie som ockovana a chudák muž očkovany a hrozný priebeh,
Poznám rodinu kde sa nakazili postupne a takto boli v karanténe vyše mesiaca .jeden už bol ok druhý sa nakazil . Druhý bol ok a nakazil sa tretí ..
@kikaaa444 My sme takto mali. Mam 3 deti, domov to doniesla najstarsia, PCR pozitivna. Po tyzdni teplot konecne dobre, bum stredna dcera identicke priznaky. AG negat 2x, PCR negat ale co ine jej mohlo byt. Po tyzdni konecne dobre, bum tresk najmladsia horucky, AG pozit. Po 3 dnoch horucok som sa pridala ja (to uz sme boli 3. tyzden v karantene), jasne ze PCR pozitivny, a to som prekonala mesiac predtym, cize som neverila, ze to mozem zase dostat. Po mesiaci konecne vsetky styri dobre, 2 dni nikomu nic nebolo, uz som sla otvarat sampanske. A BUM muz pozitivny. No myslela som, ze ma picne alebo ja picnem niekoho.
U nas muz tiez ockovany a mal najhorsi priebeh. Ja neocko som nedostala a deti tiez neocko max. 2 dni problemove mali (bolesti brucha, hnacky, bolesti hlavy). Je to individualne naozaj.