Cena doplatku za liek Progestanelle
Ahojte žienky, tie ktoré ste mali niekedy predpísaný liek Progestanelle, koľko ste mali doplatok v lekárni za 1 balenie (200 mg, 45 ks)?
@anonym_autor okolo 30e tusim
Ďakujem veľmi pekne za info. Už som si myslela, že mi tam niečo neodrátali 😅
A náhodou niekto kto kupoval inde ako drmax a platil menej?
Ďakujem veľmi pekne za info. Už som si myslela, že mi tam niečo neodrátali 😅
A náhodou niekto kto kupoval inde ako drmax a platil menej?
@anonym_autor ja som kupovala inde a tuším tiež to bolo okolo 22 eur 😀
Som myslela že prognestiale je lacnejší na doplatok než utrogestan. Na začiatku tehu mi ho dr núkala, vraj je lacnejší, odmietla som. Tuším doplácam 7-8€ za jednu krabičku kde je 14ks tabletiek, čiže v prepočte preplatim 24€ pri cca 45ks prognestiale
Som myslela že prognestiale je lacnejší na doplatok než utrogestan. Na začiatku tehu mi ho dr núkala, vraj je lacnejší, odmietla som. Tuším doplácam 7-8€ za jednu krabičku kde je 14ks tabletiek, čiže v prepočte preplatim 24€ pri cca 45ks prognestiale
@anonym_e667e4 no utrogestan vychádza vyše 25 eur za 45 ks a progestanelle je do 23 eur za 45 ks. Čiže rozdiel možno do 3 eur 😀
@anonym_e667e4 no utrogestan vychádza vyše 25 eur za 45 ks a progestanelle je do 23 eur za 45 ks. Čiže rozdiel možno do 3 eur 😀
@luna12345 čakala som väčší rozdiel keď mi ho tak dr núkala 😀 ale 3€ rozdiel je nič. Som rada že som liek nemenila aj keď neviem či je v nich rozdiel
@anonym_e667e4 ked som ja brala utrogestan za tu cenu bolo len 15tabliet takze ano, bol vyrazne drahsi, ake balenia ma teraz netusim
@anonym_e667e4 ked som ja brala utrogestan za tu cenu bolo len 15tabliet takze ano, bol vyrazne drahsi, ake balenia ma teraz netusim
@anonym_557fd5 teraz ho beriem, 15 tabliet a doplatok tuším 7-8€. Dakedy to bolo viac?
mňa ta cena celkom prekvapila, keďže liek som mala na predpis, čakala som doplatok nejakých max 10€. Mala som predpisane 2 balenia plus ešte Ovitrelle a platila som dokopy 68€, celkom ma to zaskočilo 😅😅
Nevadí, už budem vedieť 👍
mňa ta cena celkom prekvapila, keďže liek som mala na predpis, čakala som doplatok nejakých max 10€. Mala som predpisane 2 balenia plus ešte Ovitrelle a platila som dokopy 68€, celkom ma to zaskočilo 😅😅
@anonym_autor keďže som mala IVF cyklus, ceny týchto liekov sú zanedbateľné😀 určite máte aj lacnejší progesterón napr. Vo forme tabletiek ( duphaston), ale tento má výhodu že je vaginálne a má priamo účinok tam kde má a nemá teda ani vedľajšie účinky. Za to tabletky majú veľmi veľa vedľajších účinkov a je to strašná záťaž na telo😊 potom máte ešte aj injekcie ktoré sú najlepšie, ale tak začínate na 50 eur za 7ks ( 7dni). Čiže buďte rada že máte len tie vaginálne 😀
@anonym_autor mňa zaskakovali aj sumy v lekárni za lieky počas ivf 😵🥴 bežne 500$ jak nič 🙄
@anonym_autor mňa zaskakovali aj sumy v lekárni za lieky počas ivf 😵🥴 bežne 500$ jak nič 🙄
@anonym_3b0820 za lieky odkedy chodím na kliniku som dala už toľko že to ani nepočítam 😀
Prvé trhu tuším 22 a potom druhé asi 24.
Nedobrala som ani celé. Raz som dala pani za poštovné, ona musela brať pravidelne. A druhýkrát som dala mojej lekárke, že ak bude mať nejakú menej šťastnú pacientku na financie, že možno jej to pomôže. Tak potom ona posunula ďalej.
Ak sa môžem opýtať, ako finančne náročné je IVF? A ako dlho sa už snažíte?
Mňa teraz posielali na IUI, ale odmietla som to, chcela som to ešte skúsiť prirodzene, s tým že mam sledovaný cyklus... chcem to takto vyskúšať 2-3 mesiace a až potom na to prikývnem.
Mňa teraz posielali na IUI, ale odmietla som to, chcela som to ešte skúsiť prirodzene, s tým že mam sledovaný cyklus... chcem to takto vyskúšať 2-3 mesiace a až potom na to prikývnem.
@anonym_autor ja osobne nemám skúsenosť, na to možno urob novú diskusiu, viac báb ti napíše, lebo je ich tu na MK veľa, čo to museli riešiť.
Ale poznám dve a ak si dobre pamätám, jedna vravela cez 5k a druhá cez 7k. Samozrejme, veľa okolností a premenných.
@anonym_autor tak celé IVF, nás vyšlo okolo 3300 eur. Mali sme 1 stimuláciu. Podarilo sa zmraziť 2 embryá. A 2 neúspešne vklady. Ale to je už komplet cena aj z vkladmi a liekmi pri vkladoch keďže som mala riadené cykly. Samozrejme čím viac budete mať vajíčok a viac ich budete chcieť dať oplodniť cena sa navyšuje. My sme dali všetky čo sme mali ale tak nebolo ich veľa. Taktiež sa cena zvyšuje aj počtom embryí ktoré chcete mraziť. A ďalšia položka ktorá je vysoká a tu sme nemali je genetické testovanie embryí. Toto všetko vam vie navýšiť túto cenu kľudne aj o ďalších 3000.😊

@anonym_autor ja som mala 2x predpisany po 3 balenia.... A platí sa celá suma lieku