Červená tvár, ktorá aj páli
Občas mi z ničoho nič ocervenie tvár neviem či to môže byť zihlavka? Je nejaká dobrá masť? Alebo čo by ste mi poradili aj nejaký krém na tvár proti slnku s väčším faktorom ďakujem
@thelovelybones ak by to bola žihlavka mala by si aj pluzgiere inak to moze byt rosacea
Mozno ste pouzili krem alebo makeup po zaruke. Alebo ma dany kozmeticky pripravok nejaku latku v zlozeni, na ktoru ste alergicka. Ja som to tak mala v obidvoch pripadoch.
@thelovelybones, aha, tak potom by to mohla byt "vnutorna" príčina" (zihlavka alebo rosacea), nie "vonkajsia" sposobena nejakym podnetom - kozmetickym pripravkom.
Drzim vam palce, nech to cim skor vyriesite.
Lebo to musi byt neprijemne.
@thelovelybones ani veľmi nie,vekom sa to zhoršuje,ak už popraskajú žilky tak jedine laserom.Ta pokožka začne byť aj taká akoby hrubá,hutná,porovita v tom vysokom štádiu.Ziadne opaľovanie,horúce kúpele,prudké striedanie teplôt.Krem s vysokým faktorom.Je pár krémov,Kupeliac aj na predpis,ale z mojej skúsenosti to nezaberá.Este nejaký cc krém s arnikou,trošku to upokojí a zelený makeup,ale zázraky necakaj

@thelovelybones to ti môže spraviť aj vysoký tlak, odmeraj to