icon

Cestovanie počas PN

Včera o 10:30

Dobrý deň,
chcem sa spýtať – 27.1 mám hepatologické vyšetrenie cca 150 km od môjho bydliska.
Mohla by som cestovať už deň vopred, 26.1, a prespať u mamy, keďže ráno 27.1 musím ísť aj na odber krvi?
Je to v poriadku počas PN, alebo je potrebné meniť adresu v ePN či nahlásiť to lekárovi?
Ďakujem za odpoveď.

anonym_1587f9
Včera o 10:36

@anonym_autor pokiaľ ti akurát vtedy príde kontrola, tak máš problém.
Treba zmeniť adresu na ePN, resp. sa informovať u svojho lekára. Neviem či na 1 deň existuje takáto možnosť.

janka_266
Včera o 11:26

treba o tom informovať lekára, ktorý Vás vypísal na PN, aby o tom bol záznam v prípade kontroly

anonym_5ba0e8
Včera o 13:12

Ja by som k mame cestovala večer napr o 21 ak sa ti bude dat, ved to ti už zrejme kontrola nepríde a za 2 hodinky možno aj skôr si u nej. A ráno po vyšetrení na chvíľu k mame a potom hneď domov.

anonym_41dd03
Včera o 22:49
@anonym_5ba0e8

Ja by som k mame cestovala večer napr o 21 ak sa ti bude dat, ved to ti už zrejme kontrola nepríde a za 2 hodinky možno aj skôr si u nej. A ráno po vyšetrení na chvíľu k mame a potom hneď domov.

@anonym_5ba0e8 kontrola jej môže prísť aj o 21.50 alebo ráno o 6,10 toto nie je dobrá rada, treba nahlásiť zmenu

anonym_1bc12a
Včera o 23:32

@anonym_autor Tak ja som mala 2 operácie mesiac PN a nikdy mi nebola kontrola a to som nesedela doma vždy. Keďže som sa starala aj o mamu.Aj prechádzky som aj mimo vychádzky večer.

larinka552
Včera o 23:35

Vypytaj si od lekarky potvrdenku a keby bol problem s kontrolou zo socialky dolozis im ju.