Chodiť do práce s bolesťou hrdla?
Chodíte do prace ked vas boli hrdlo a necítite sa na 100 percent? Teploty nemám ale veľká bolest hrdla, nechcem aby na mna pozerali že chcem v kancli nakaziť kolegov.
@anonym_autor chodím, som v kancelárii sama iba malé percento mojej práce sa dá vykonávať HO. Keď mi je ozaj zle tak nepracujem ani doma
@anonym_autor nechodim... ani so soplom, ani s hrdlom, ani s naznakom niecoho... mame pravidlo a povolujuce HO z tychto dovodov, vsetci v kancelarii mame deti , respektujeme sa a do prace v takomto "stave" nechodime...
@krasneleto my nemame ho
@anonym_autor zaleží ako to vníma zanestnávateľ.. nie každy toleruje chorobu... bolest hrdla som mala teplotu nie, do prace som musela :/
Pokiaľ nemám slabosti a teplotu tak chodím. Som samozivitelka a nebudem brat pn pre blbosti. Teraz som už 2,5 mesiaca doma z neuro dôvodov a už tak klesnem s výplatou. Nebudem kvôli hrdlu doma
zavisi od tvojho zamestnavatela ako toleruje pnky. Ak netoleruje, tak preco ta trapi, ze nakazis polovicu firmy?
@anonym_autor To by sme sa my poniektorí namaródili

@anonym_autor nechodim... ani so soplom, ani s hrdlom, ani s naznakom niecoho... mame pravidlo a povolujuce HO z tychto dovodov, vsetci v kancelarii mame deti , respektujeme sa a do prace v takomto "stave" nechodime...