Chronický zápal močových ciest: Ako užívať Zinnat?
Ahojte mám dlhodobo tento problém aj 2x mesačne má boli v podbrušku a chrbát u gynekológa všetko ok, urológia tu v UK nehrozí az keď prídem na Slovensko! Moja otázka kamoska slovenka mi dala ant Zinnat 250 môžem si ich nasadiť a ako dlho a často? Urologicke čaje atď nepomáhajú
Nemôžeš si sama nasadiť Zinnat....nie si lekár a nevieš, aké konkrétne baktérie máš v moči...vlastne ako vieš, že máš urologický problém? Mimochodom, gynekológ so zápalom moč. ciest nemá nič spoločné. Keď už ti kamarátka dala antibiotiká, tak by mala vedieť aj to, ako ich užívať. Keď by si chcela zistiť, či máš zápal v moči, dá sa v lekárni kúpiť domáci test na bielkoviny a krv v moči. Aby si do seba zbytočne nedávala ATB, hlavne ak ti ich nepredpísal lekár, ale kamarátka. Mňa napríklad nikdy nebolelo brucho ani chrbát, a to mávam zápal moč. ciest celý život.
@salamistka nebrala som ant 10 rokov cítim že musím,volala som dr na Slovensko ona povedala že môžem ant. Len som zabudla opýtať na dobu

Skus blokurimu uro na mesiac, sú to také sáčky do vody. Ak sa ti to ale opakuje, treba určite rozbor moču, aby sa vedelo co vlastne treba prezliecť, nie je to sranda