Čierna čiarka pod bruchom: Čo to znamená?
Ahojte babenky chcela by som sa vám spýtať či ste nemali skúsenosť náhodou s tým že ste mali od pupka až dole čiernu ktorá je Slavomír vydiľna ešte taky otien neviem ako to nazvať čím to môže byť
no moja, podla mna je to jasne, si tehotna. ale aj tak mi je to cudne, lebo mne sa napriklad spravila ta ciara az ked som mala velke brusko, ale tak zrejme to bude individualne :D tazko povedat.
Toto sa ti samé od seba nespraví. Ak si tehotná, tak je to úplne normálne, ak nie si, tak si sprav pre istotu test, či ozaj.
@thereisabear to neviem ako snažíme sa 2 mesiace zatiaľ bez výsledku ja som si tu čiaru ani nevšimla ze tam je ale sesternica mi hovorila ze ju mam od pupka až dole a mam dostať menštruáciu o 4 dní tak uvidím
Pokial je ta farba tmavsia nez zbytok pokozky, mohla by to teoretick byt linea nigra, ale na to by bolo este celkom dost skoro.. ak je skor bledsia nez zbytol pokozky, tak to je ciara, ktoru ma kazda zena, len si ju nie vzdy vsima/vsimne. Drzim palce, nech sa zadarilo 🙂
@anavixy je ťažko povedať ci to môže byť tehotenstvom alebo nie keďže si to neviem vypočítať koľko by to bolo od oplodnenia keďže sme to do mesiaca skúšali hlavne cez plodné dní a nemusela som na to ze zapísať skvor som si povedala ze ak to príde tak príde ale ak by som bola tak by som bola určite rada dieťa nieje hriech ale dar aj med ta čiara ma vydesiela ale viem ze som ju nemala všimla by som si ale ako som povedala ide to až fo pupka až dole tak uvidíme ak to není tehotenstvom snáď mi to zmizne

Nie si tehotná?