Čím to je, že priberám len do brucha?
Po niekoľkých pobytoch na psychiatrii som skončila s 25kg navyše, lenže ja priberám len do brucha. Tvár, nohy, všetko rovnaké, ale brucho vypuknuté... vyzerám ako pred pôrodom. :/ Čím to je, že som pribrala len do brucha? Rodičia si myslia, že sa zavodnujem...
Nemozem mat tvar rovnaku, ked si pribrala 25kg. Vacsinu mas ulozenu na bruchu, mas danu postavu geneticky.
@anonym_autor skús si vygoogliť kortizolové brucho, nemusí to byť tvoj prípad ale možno ti to bude dávať zmysel
Janka z vychodu, si to TY?
Ako aj ja. Citala som,ze to,kde clovek bude priberat suvisi s genetikou. Ja tiez priberam len na bruchu,ine zeny na zadku,dalsie na stehnach...Ja mozem mat aj 150kg a zadok budem mat stale ako 2 hrachy,pretoze v rodine to tak vsetci mame a ide nam to len do brucha. Nic s tym nenarobis,len schudnut a posilnit brucho. Tiez uzivam AD,viem ake je tazke schudnut.
@anonym_autor skús si vygoogliť kortizolové brucho, nemusí to byť tvoj prípad ale možno ti to bude dávať zmysel
@anonym_b98233 sú nejake prípravky vhodné na kortizolove brucho? Alebo čo robiť? Na mňa to úplne sedí.
@anonym_autor nie. Tych 25kg nemas len v bruchu , mas o sebe mylnu predstavu
A nie, nepribera sa tym, ze prehltnes pilulku, pribera sa z jedla
Poznam ludi s psychickymi problemami, na liekoch atd a nepribrali resp udrzuju sa v komdicii pri zlepseni stavu
Ja tiez beriem Ad, tiez som z toho dost pribrala a tiez hlavne do brucha. Mozno je to pri Ad tak.
25 kilové brucho si neviem predstaviť … čiže nie, nepreberaš len do brucha a nie nemáš zvyšok postavy rovnaký … Z Ad Ťa môže zavodnovať, môžeš mat aj to kortizolové brucho a tvár ale určite si užívaním Ad nepribrala 25 kg, tak ako nikto. Pribrala si z toho, že veľa ješ a neúmerne málo sa hýbeš …
@anonym_autor chronicky stres.
Minule som čítala názor, že pacientka nemôže užívať B-komplex, resp. vitamínové preparáty B skupiny, lebo z nich priberie. Lekár jej odpísal, že sa priberá z jedla a množstva prijatých kalórií, nie z vitamínov. Tie síce môžu podporovať chuť do jedla, ale z vitamínov ako takých sa nepriberá. A to platí pre všetky lieky. Pravdepodobne máš zvýšený kortizol, ten podporuje ukladanie tuku okolo brucha. Ale ten musíš najprv prijať (zjesť). Čo robíš počas dňa? ako sa hýbeš? aký máš výdaj energie?
@anonym_autor nie. Tych 25kg nemas len v bruchu , mas o sebe mylnu predstavu
A nie, nepribera sa tym, ze prehltnes pilulku, pribera sa z jedla
Poznam ludi s psychickymi problemami, na liekoch atd a nepribrali resp udrzuju sa v komdicii pri zlepseni stavu
@anonym_edcbd0 Tak teda môže byť, že som nepribrala len do brucha, ale tým, aké mám veľké brucho a ostatok "chudšie" to tak vyzerá...
@anonym_edcbd0 Tak teda môže byť, že som nepribrala len do brucha, ale tým, aké mám veľké brucho a ostatok "chudšie" to tak vyzerá...
@anonym_autor urcite , lebo 25kg nemas len v bruchu a nozky ako spendliky

Užívaš ad?