Cítili ste sa horšie po operácii žlčníka?
Ako ste sa cítili po operácii zlcnika? Aké to bolo po prebudení?
Podla mna bolest ako po beznej operacii brucha..rozchodis po dni-dvoch...inak som sa citila ok- zle mi nebolo, par dni nejaka dieta a po tyzdni som si dala langos s cesnakom, lebo som pocas PN malovala kuchynu a bola som velmi hladna 😅🤭
Dobrý deň, aj mňa čaká operácia, bolelo to keď ste sa zobudili?
@lagunka0000 kedy vás čaká? A kde vás idú operovať?
Podla mna bolest ako po beznej operacii brucha..rozchodis po dni-dvoch...inak som sa citila ok- zle mi nebolo, par dni nejaka dieta a po tyzdni som si dala langos s cesnakom, lebo som pocas PN malovala kuchynu a bola som velmi hladna 😅🤭
@dadis dávali vám aj injekcie po operácii na riedenie krvi ?
Dobrý deň, aj mňa čaká operácia, bolelo to keď ste sa zobudili?
@lagunka0000 vôbec. Bola som tohto roku vo februári.
@lagunka0000 vôbec. Bola som tohto roku vo februári.
@mergimar super, tak dúfam že ani mňa nebude, a po akom čase ste išla do práce?
@mergimar super, tak dúfam že ani mňa nebude, a po akom čase ste išla do práce?
@lagunka0000 Presne po týždni. Ešte so štichami v bruchu. Ale aby som upresnila tú rekonvalescenciu. Dokedy som sa nenapila a 1.x nenajedla, nebolo mi nič. Ale potom to začalo. Brucho vkuse nafúknuté, akoby som bola tehotná. A nenormálny tlak na hrudi od narkózy. Odoznelo to asi po 3.-4. dňoch. Dalo sa to vydržať. Hlavné veľa oddychovať. Nepreceňovať sa ako ja( na tretí deň som pozmývala celý byt) a potom mi bolo zle. Piť a jesť v malom množstve a postupne navyšovať. A bude všetko ok.
@lagunka0000 Presne po týždni. Ešte so štichami v bruchu. Ale aby som upresnila tú rekonvalescenciu. Dokedy som sa nenapila a 1.x nenajedla, nebolo mi nič. Ale potom to začalo. Brucho vkuse nafúknuté, akoby som bola tehotná. A nenormálny tlak na hrudi od narkózy. Odoznelo to asi po 3.-4. dňoch. Dalo sa to vydržať. Hlavné veľa oddychovať. Nepreceňovať sa ako ja( na tretí deň som pozmývala celý byt) a potom mi bolo zle. Piť a jesť v malom množstve a postupne navyšovať. A bude všetko ok.
@mergimar ďakujem

Mňa síce operovali už dobrých pár rokov dozadu ,ale spomínam si ,že som zvracala ked som sa zobudila -nesadla mi narkoza ,ale to bolo len asi 2-3 x ,potom to bolo už ok a ešte v ten deň som stála na nohách .Som rada ,že som sa odhodlala na operáciu .Aj zotavenie bolo vcelku rýchle .