Cítim sa vyčerpaná
Caute.Ludia sa so mnou nechcu bavit...Vsimam si to dlhsie..Som asi nejak ina,neviem komunikovat asi,alebo malo zabavne pre nich...Nemam ani kamaratky...Mam dve,ale byvaju daleko.ak sa aj niekto zacne so mnou bavit,tak to nema trvania...
Nemusis byt zabavna, staci ze vies pocuvat. To staci.
Nikde nieje napísané že musíme mať kamarátov a vykecavat s nimi.Kazdy potrebuje niečo iné v živote,čo ho robí "šťastným" .Ak to je počet priateľov na FB tak nech,ak čítanie knihy osamote-tak nech.Ja tiež nevydržím s ľuďmi dlho vykecavat čo asi sami vycítia tak ani nedoliezaju.A ja som tak spokojná.
@0silvia0 To mas pravdu asi
@jaruna123
@sickynickyobsadene
@haley7897 hm,ja by som aspon chcela s niekym pokocikovat,aj potichu...
Hmm, a odkiaľ si? Väčšie, menšie mesto? Dedina? Nemáte nejaké groupy pre deti s matkami, plávanie, detské dielnicky. Čokoľvek kde by si mohla niekoho stretnúť?
A ako to prebieha? Ta komunikacia? Skus ludi pocuvat, zaujimat sa o nich, o ich deti, pochval... s niektorymi ludmi sa zle rozprava preto, ze bud nadavaju na cely svet, su negativisticki, alebo sa stazuju a rozpravaju len o sebe.. Skus sa zamysliet, ci nerobis nieco z tohoto co som napisala
@0silvia0 mozno aj ano...robim..
@haley7897
Dedina a som pristahovana len par rokov,v materskom som bola tiez osamotena
Tak skus zmenit styl komunikacie. Mna tiez nebavi stracat cas s ludmi, ktori frflu, stazuju sa, vyplakavanu, nadavaju, furt len o sebe a svojich problemoch tocia. Ono to cloveka vycerpava pocuvat...

Mam to podobne citim ze ludia zo mna saju energiu…niekedy sa tesim na stretko s kamoskou akonahle si sadneme zacneme hovorit uz ma to nebavi chcem ist domou nemam naladu