Cítim uzlinu na krku
Ahojte žienky,
Má niektorá z vás tiež citeľnú uzlinu na krku? Ja som si to nahmatala minulý týždeň a ako správna stresačka som hneď začala podliehať panike. Uzlina má asi okolo 1,2cm a pod prstom sa mi hýbe (je to dosť nechutné 😅). Žiadny zápal som neprekonala, len minulý týždeň som bola dosť v strese a chodievala som spať tak o druhej v noci a vstávala o siedmej. Môže to byť aj tým?
Ďakujem 🤗
Pokia ta to nebavi tak by som nestresivala len pozoruj ak by sa zvacsila tak skor k obvodakovi
Tiez take mam...a tiez ked som ich objavila tak ako spravny streser som precitala kadeco a nasla najhorsie diagnozy...az mi to nedalo a sla som k dr, ta ma objednala na sono a vsetko je ok, su sice trosku vacsie ale bezproblemove - zrejme po prekonani dakeho zapalu uz take zostali...urcite som ich uz mala dlhsie lebo v tom case som chora nebola, len ten objav prisiel neskor 😀
Dobrá správa, ked je pohyblivá, tak je zrejme neškodná, tie pevné, nepohyblivé môžu oznamovať nebezpečné ochorenie. Zrejme si prekonala infekčné ochorenie, aj imunita môže byť oslabená.
@lulka321 Mne sa raz taka uzlina spravila dokonca po postipani hmyzom do chrbta v blizkosti krku. Pritom samotny stipanec ani nebolo vidiet, ani neviem, co ma postipalo, len som si lahla do travy a citila som bodnutie.

znie to ako podkozny tuk 🤔