icon

Cítite sa inak a neviete prečo?

28. nov 2024

Čaute, možno si poviete ze si namyslam alebo niečo podobné no v poslednom case som na sebe vnimam ze sa nieco so mnou deje, neviem presne popísať čo.. ale vidím a pociťujem na sebe ze som iná.

lindous
28. nov 2024

Pozítivne? Negatívne? V akých situáciach to pozoruješ? Na základe tohto je ťažké ti na to povedať niečo viac ako "ok"... keď nevieš ty, tak my už vôbec 😅

autor
28. nov 2024

Mam 3 týždne do menzesu a stále jem, som precitlivela, posledné mesiace mi mešká menzes 3 dní čo sa nikdy nestalo, vždy mrcha prišla presne v deň kedy mala prísť. Bola som roky sama (4 roky), teraz mam partnera, paci sa mi ale cítim ze zo začiatku vzťahu tam nie je ten chtic, na to ze som roky sama mi príde ze po ňom malo túžim, celkovo ze túžim malo po intimnostiach a to nie len s nim, ale celkovo s mužmi mam taky pocit.

autor
28. nov 2024

Neberiem antikoncepciu, brala som slabšie antidepresiva na náročné obdobie ale tieto stavy som mala už dávno predtým.

deti95060810
28. nov 2024

môže to byť aj vekom... jednoducho si si zvykla nato že si sama...

lindous
28. nov 2024

No tak to mi ako prvé napadajú rozhádzané hormóny... cyklus sa ti mohol predĺžiť, telo nie je stroj a teda zdá sa, že stále ho máš pravidelný, len o 3 dni dlhší...ja bežne mávam obdobia, kedy to mnou máva viac a kedy menej... ale nižšie libido, precitlivenosť, pažravosť mi smeruje k tomuto... daj si spraviť hormonálny profil, môže ti to pomôcť sa aspoň odraziť, ak to chceš riešiť.... a pri tých antidepresívach si náročné obdobie riešila aj terapiou alebo iba liekmi?

autor
28. nov 2024

@deti95060810 no nie som stará.. mam 26 rokov

deti95060810
28. nov 2024

AD ? ešte berieš? lebo to je zabijak na sex... jednoducho nemáš chuť vôbec. má to tak veľa ľudí s AD.

autor
28. nov 2024

@lindous aj s terapeutkou.

Premýšľala som nad tým hormonalnym profilom avšak mam doktorku ktorá nie je ochotná pre mňa spraviť niečo navyše a teraz v novembri mam ísť na preventívnu..

deti95060810
28. nov 2024

som myslela že napíšeš aspoň o 20 r viac...

autor
28. nov 2024

* decembri

autor
28. nov 2024

@deti95060810 áno beriem, ale to všetko začalo ešte predtým nez som ich začala brat

lindous
28. nov 2024

Vieš si to dať spraviť aj ako samoplatca súkromne, ale celkovo, aj kvôli iným problémom do budúcna by som pri takejto doktorke rozmýšľala nad zmenou... ja by som do toho určite išla, budeš mať aspoň nejaké odpovede