icon

Čo jesť, aby som mala každý deň stolicu?

katkamarcinova
25. sep 2023

Ahojte prosim Vas pekne som zúfala , už neviem čo jesť aby som mala denne stolicu mam.raz za 5 dni , vločky nepomahaju, tepla voda nič :(

mamusa123456789
25. sep 2023

@katkamarcinova sušené slivky, chia semienka, dostatok pohybu, pitný režim, denne by si mala prijať v strave 25-30g vlakniny

kat_
25. sep 2023

probiotika

michalka78
25. sep 2023

ja mám overenú vlákninu Psylium a štava-nápoj alo vera s kuskami aloe z Lidla...

katkamarcinova
autor
25. sep 2023

@michalka78 dnes mi to poradili v praci tak skusim

katkamarcinova
autor
25. sep 2023

@mamusa123456789 skúsim tie slivky dakujem

natalkaaaaak
25. sep 2023

@katkamarcinova hlavne prijmaj tekutu stravu , sem tam niečo tuhé. Jogurty polievky ovocie a malo by to pomôcť

veselo_neveselo
25. sep 2023

Napis nam, co jes, a poradime ti. Lebo moze byt aj, ze jes toho prilis malo, ziadna vlaknina, a potom nemas kakat z coho. Aj take pripady su 🙂

V zasade vela vela zeleniny, ovocie. Dostatok vody vypit za den. Strukoviny su vyborne. Do toho nejake oriesky, semienka. Z toho sa kaka jedna radost.

jankak055
25. sep 2023

Ja by som sa skor opytala kolko vody vypijes cez den a akej.

taga
25. sep 2023

Jablka

dominikamacakova
25. sep 2023

Nesca s mliekom a ciga 😂

helen_167
25. sep 2023

@katkamarcinova skus nasadit vitamin C

nikpa
25. sep 2023

@katkamarcinova pomleté ľanové semiačka, keď som to jedla, išla som aj 3x za deň.

minenkak
25. sep 2023

@katkamarcinova máš problémy, bolesť brucha,hlavy,si unavená,malatna ak nie proste niekto chodí na veľkú raz za čas.Ja si robím smoothies dám ovocie, zeleninku , orechy a proteín a len to pijem celé doobedie, poobedie sa najem

lilyianka
25. sep 2023

@katkamarcinova spirulina

deedaa
25. sep 2023

@dominikamacakova toto aj mne ako prvé napadlo 🤣🤣🤣 aj keď teda "rada do života" jak lusk 😆

dominikamacakova
25. sep 2023

@deedaa to je 100% istota 😆

viera27
25. sep 2023

Mne pomohlo cvicenie. Pohyb to upravi. Co sa tyka stravy,bacha aj na tu vlakninu a vlocky. Teraz som pocuvala podcast z urgentu,ako si tym naopak typek upchal komplet creva. Vsak vsetky vieme,co sa deje s vlockami,ked ostanu stat . Takze aj s tym opatrne,nie teraz sa snazit vyriesit provlem vo velkych mnozstvach

zuzula507
25. sep 2023

@katkamarcinova ja som mala podobny problem a skusala som tiez vlocky a rozne veci ale ziadna extra zmena...to co mi zabralo najviac su probiotika, beriem ich teraz poctivo kazdy den uz nejaku dobu konkretne biopron premium a mam stolicu kazdy den niekedy aj viackrat 🙏 takze ja odporucam probiotika

ivanakaka
25. sep 2023

@katkamarcinova to ze vraj nemusis mat ze to je fama…psyllium?

minka201
25. sep 2023

Mne na toto pomohli 2 grahamove rožky denne.

laurikalalinka
25. sep 2023

@katkamarcinova Juška? Ak bude možnosť a máš rada kyslú domácu kapustu,ale naozaj doma naloženú,úžasný liek.

barborachors
25. sep 2023

@katkamarcinova treba vela tekutín, min 2 l denne vypiť. Pomáha krusinovy čaj. A pohyb..Ked mas zaspate čreva, ráno desat drepov, naobed sa skus prejsť aspon do obchodu a vecer kolečko okolo baraku.

katkamarcinova
autor
26. sep 2023

Vsetkym dakujem pekne pohyb som zacala az teraz , a vodu vypijem malo takze zaberiem na vode , skusim semienka a aj ostatne veci postupne , aj stravu uz som zmenila lebo mam obezitu podla doktorky tak idem makat a verim ze to pojde dakujem za každu radu skusim aj probiotika

76california
26. sep 2023

@katkamarcinova
ešte jedna rada, vyskúšaj - v DM majú super prírodný Jablčný ocot - lyžica do pohára a zalej buď vodou (my to máme radi s minerálkou) pred každým jedlom, pre telo prísun probiotík a hlavne Ti upraví hladinu cukru v krvi, nebude tak skákať
(bližšie info v knihe Glukózová revolúcia)

mamusa123456789
26. sep 2023

@katkamarcinova určite vyskúšaj, dcéra máva problémy a tie slivky jej zaberajú a celkovo takú redsiu stravu, Jogurty, polievky...a nedlavit sa pečivom, ale skúsila by som aj tie chia, supni za polievkovú lyžicu do jogurtu, nechaj napučať a zjedz

eliska13
26. sep 2023

@katkamarcinova vodu a ovsené vločky, sušené slivky do jogurtu.Ja kupujem mužovi vlákninu v lekárni zaručený úspech, keď máš obezitu tak asi ten pohyb, aby sa čreva rozhybali.Struhane jablká, mrkvu, bezzvyskova strava

jankak055
27. sep 2023

@katkamarcinova pitny rezim aspon 1.5 litra je zaklad.