Čo môže spôsobovať pichanie pod pravou lopatkou?
Treba cvicit.
Ďakujem za odpoveď je to veľmi nepríjemné,keď to picha ,myslie ,že niečo vážne to nieje? Už si namyslam hocičo.
ja to mám z chrbtice
@mischel12 treba ist na masaz ja som to tiez mala pichalo ma to a vystrelovalo do ruky aj motaky som mala.Maserka rozmasirovala napravila krcnu a na 3 den ok😉nic neboli.
Ja toto mávam zo zlého sedenia v praci pri pc ( noha cez nohu= “sklatene svaly “ = až hrče na 1 strane medzi lopatkou a chrbticou- resp. Niekde okolo lopatky) keď necvicim doma a zároveň nechodím naozaj pravidelne na masáž ( raz za mesiac) že ved nieje cas, nič má neboli , je kopec iných veci čo treba urobiť atd- potom sa mi tam urobí jedno miesto-bod (maserka hovorí že hrča) ktorá neskutočne boli , tak že sa ťažko otocim do lavej strany alebo dvihnem ruku iba do výšky ramena s bolesťou . Pomoze mi iba masáž - resp. 2 počas 2 tyzdnov a pravidelne cvičenie/ strečing - naťahovanie sa.
A viete poradiť, samozrejme pôjdem k lekárovi. Pri jedeni ma boli akoby podnebie ,na dotyk nie, ani tam nič nemám. Len keď jem to cítim.
Ďakujem
Mna tak bolinuz 15 rokov. Mam stlaceny nerv a nic mi zatial nepohohlo. Rehabilitacie, lieky, obstreky, rok som cvicila SM a chodim k chiropraktikovi a nic. Niekedy ma hrozne boli a najhorsie je sedenie v praci a pritom sportujem...vela zdravia. Ale moze byt len niwco cvaknute...
@mischel12 Vyhladaj fyzioterapeuta. Ten ti to rozmasiruje a navrhne cviky tebe na mieru.

@mischel12 lepšie povedané od lopatky dole