icon

Čo naozaj pomáha na bradavice?

Dnes o 10:20

Poraďte mi prosím niečo na bradavice čo naozaj účinkuje 🙏

Strana
z2
krasneleto
Autor odpoveď zmazal
krasneleto
Dnes o 10:23

@anonym_autor nam jedine u pedikerky vypalenie. skusali sme banan, cesnak a neviem ake nezmizli, pero, mrazit a nic... vypalila... zo park krat a bol svaty pokoj

aviemja
Dnes o 10:28

Duofilm

kvietok2012
Dnes o 10:32

U nás len kožná, vypálila dusíkom...

simsalabim
Dnes o 10:43

Isoprinosine na imunitu.

doriiis
Dnes o 10:44

Bravčový lecitin

hallka
Dnes o 10:49

Ist koznemu lekarovi a nechat si ich odstranit, tak zabezpecis, ze sa ti nebudu dalej rozsirovat.

anonym_71fae9
Dnes o 10:51

Na celu noc dat vatu s jablc.octom. mozno po 2/3tyz.sa cela bradavica sama odlupla. Aj s korenmi.

petricienka
Dnes o 10:52

Mne len kolodium forte, nič iné. Len tam treba dať pozor, aby sa to nedostalo mimo tej bradavice, vypáli to kožu.

anonym_6dbdbc
Dnes o 10:54

@anonym_autor môj muž vyskúšal všetko možné aj tu spomínané, aj u kožného mu to vyberali, nič nepomohlo. Teraz skúša toto, vyzerá to že to konečne po 100 rokoch zaúčinkuje:
https://www.benulekaren.sk/urgo-pero-na-odolne-...

zuzka55555
Dnes o 10:58

My sme to teraz riešili s dcérkou, mala dve veľké bradavice na palcoch. Je to dlhý proces keďže sú tam tie cievky pod kožou ktoré treba uplne znicit. Išli sme ku kožnej, za 2,5 mesiaca jej to 2x vypalovala (vydržala to úplne v pohode, 5 ročná) a každý deň sme jej to museli 2x natierat kolodiom forte, okolo masticku aby sa jej nespálila koža. Ale pred týždňom sme sa obidvoch bradavic konečne zbavili.

doriiis
Dnes o 11:01

Bradavice sú vírus. Kým sa liečia iba vzhľadovo, tak sa ich nezbavite

angelheart
Dnes o 11:29

Skúšala som všetko možné, jediné, čo naozaj pomohlo, je EndWarts roztok. Trvalo to asi 2 mesiace, ale zmizlo všetko a už vyše roka je pokoj.

natalka13
Dnes o 11:35

Dusik u koznej. Rychle.

euka210
Dnes o 11:39

@anonym_autor moze duofilm, kožna dava taky lak, ten pomaha na male, velke len vypalit. Syn mal pred rokom, nakoniec pomohlo len vypalit a odvtedy je pokoj.

katkaseiner
Dnes o 11:43

Tiez vypalenie u kožného. Teraz som sa nejaku dobu nevedela dostat so synom k dr tak to natieral ale to je malo. Dusik a duofilm...kazdy den natiera, vraj ak do mesiaca nezide, mame prist na vypalenie znova

sissy27
Dnes o 11:48
@doriiis

Bradavice sú vírus. Kým sa liečia iba vzhľadovo, tak sa ich nezbavite

@doriiis amen 🙏 ale niektorym fakt nevysvetlis…

katkasav
Dnes o 11:52

Vlastná skúsenosť u dieťaťa - dračia krv - poctivo kvapkať po kvapke, nachať uschnúť, potierať dlhodobo. Dávala som ako často išlo - min. ráno a večer. Odlúpila sa aj s koreňom. Po čase sa to - ale len veľmi mierne zopakovalo, opakovali sme postup, odvtedy pokoj. Ako píšu vyššie treba posilniť aj imunitu zvnútra. Dračiu krv možno užívať aj vnútorne, nakvapkať do vody a vypiť. Resp. aj inými formami budovať imunitu. Kebyže nevidím výsledok naživo, som skeptická. Ako dieťa som podstúpila proces s vypaľovaním a strhávaním niekoľkokrát. Samozrejme o tom, že ide o vírus v tom čase nebolo ani reči. U nás jednoznačne prenos z miestnej plavárne. Povedala som si, že toto môjmu dieťaťu neurobím, pokiaľ to nebude nevyhnutné.

sara07
Dnes o 12:00

koloidomu forte alebo bylina lastovičnik ale to teraz nie je šanca, ale to koloidum som bola skepticka a pekne dala preč bradavicu

doriiis
Dnes o 12:02
@sissy27

@doriiis amen 🙏 ale niektorym fakt nevysvetlis…

@sissy27 ... Hovorím z vlastnej skúsenosti. Dcéra ich mala jeden čas na rukách 18 naraz. Dusík to len zhoršoval.

katkaseiner
Dnes o 12:06
@doriiis

@sissy27 ... Hovorím z vlastnej skúsenosti. Dcéra ich mala jeden čas na rukách 18 naraz. Dusík to len zhoršoval.

@doriiis mozem sa spýtať co jej pomohlo? Mozno si to uz spomenula len som si nevsimla. Syn ma 4 na nohach, kolodium forte nepomohlo, samozrejme on je aj hrozny jedak zeleniny a ovocia, dokazal by zit na reznoch a hranolkach a to mu k tomu určite nepomoze

kp7333
Dnes o 12:10

Na bradavice je top cesnak vyluhovany v octe a este posilnit imunitu ( vitaminy, Imunoglukan...)

doriiis
Dnes o 12:10
@katkaseiner

@doriiis mozem sa spýtať co jej pomohlo? Mozno si to uz spomenula len som si nevsimla. Syn ma 4 na nohach, kolodium forte nepomohlo, samozrejme on je aj hrozny jedak zeleniny a ovocia, dokazal by zit na reznoch a hranolkach a to mu k tomu určite nepomoze

@katkaseiner ... Bravčový lecitin na posilnenie imunity. Ale nie ten na volnopredaj ale vysoko koncentrovaný, predpísaný kožným lekarom

katkaseiner
Dnes o 12:11
@doriiis

@katkaseiner ... Bravčový lecitin na posilnenie imunity. Ale nie ten na volnopredaj ale vysoko koncentrovaný, predpísaný kožným lekarom

@doriiis ďakujem

sissy27
Dnes o 12:50
@katkaseiner

@katkaseiner u nas pomohla hliva ustricova v tabletkach.

majlo1234
Dnes o 13:20

Verumal na predpis, ale ak zvladnes bolest tak vypalit

anonym_b3d49a
Dnes o 14:37

@anonym_autor úplne najrýchlejší a najefektívnejší spôsob je laser. Vlastná skúsenosť. A to som vyskúšala asi naozaj všetko.

tundra
Dnes o 14:47

Mne pomohla kyselina mravcia,ale je to uz velmi davno.Toto pise googl.
Kyselina mravčia je účinná látka na odstraňovanie bradavíc na rukách, nohách, lakťoch a kolenách, pričom najznámejším produktom je EndWarts (pero alebo roztok). Preniká hlboko do pokožky, vysušuje bradavicu a spôsobuje, že ju telo samo odlúči bez zanechania jaziev. Aplikuje sa zvyčajne len raz týždenne a je vhodná aj pre deti.
Kľúčové informácie o použití kyseliny mravčej na bradavice:
Mechanizmus účinku: Kyselina mravčia (často v 85% roztoku) dehydruje a vysušuje bradavicu, čo vedie k jej postupnému odumretiu a odpadnutiu.
Aplikácia (napr. EndWarts):
Pero (PEN): Praktický aplikátor, nanáša sa 1-2x na bradavicu, obvykle raz týždenne.
Roztok (Original): Nanáša sa vatovou tyčinkou (metóda "namoč a nanes") raz týždenne, prebytočný roztok treba utrieť.
Postup: Bradavicu je dobré pred aplikáciou namočiť do teplej vody.
Upozornenie: Kyselina mravčia je žieravina. Je nutné vyhnúť sa aplikácii na zdravú pokožku okolo bradavice, na tvár, genitálie alebo iné výrastky (materské znamienka). Ak sa dostane na zdravú kožu, treba ju umyť vodou.
Výhody: Rýchla aplikácia, vhodná pre celú rodinu (vrátane detí), možnosť ošetrenia viacerých bradavíc naraz.
Pred použitím sa odporúča prečítať si príbalový leták konkrétneho prípravku, napríklad EndWarts Original, a v prípade pochybností konzultovať lekára.

anonym_c7d1c9
Dnes o 14:48

Mne pomohol po vsetkom možnom len lapis. A trvalo to pár mesiacov poctivého natierania postupného vystrihávania

anonym_028c48
Dnes o 17:08

Ja mám bradavicky na krku pár kusov, čo by mi pomohlo odstrániť ich iba vypálenim? Budú po tom jazvy?

Strana
z2