Čo očakávať pri liečbe prasknutého zubu?
@bloger vies co hlavne po jedle pobolieva, ale áno no pobolieva....ale tak mam 18 rokov...snáď to nejako budú vedieť🙂
@simonkaaaaaa1 neboj sa, mne sa v nov.odlomila zo stolicky asi 1/3, docasne mi tam nieco dala a potom normalne doplombovala aby bol cely...1h som tam sedela v kresle 🤦♀️
@euka210 a nevadí ze to je až úplne dolu? To vyzerá už jak pod dasnom...ja som strašná v tomto, posrata som :D
@glade22 možno áno, ťažko povedať, to by bolo asi najjednoduchšie keby to je zubný kameň
Nebudú trhať.. zubári všeobecne chcú zuby skôr zachrániť než vytrhnúť. Opravia ti ho, aj mne tak opravovali stoličku 🙂
@strasko ďakujem! Ja som sa len zľakla ze to je ten predný ze nejde o stoličku🙂
@simonkaaaaaa1 to nevadí, lekár ti odtial vyberie odlomenú časť prípadne a spraví modeláciu 😊
@strasko dobre ďakujeme veľmi...som pokojnejšia, lebo som sama seba dost vystresovala, s nijakým iným doktorom nemám problém, stokrát radšej pôjdem na gyndu ako k zubarovi😆😆
Ťažko povedať, lebo ak je to hlboké tak to zlomené vyberie a podľa toho buď dorobí alebo rovno vytrhne....nie vždy sa dá zlomený zub zachrániť....
@mogaa uf no ved práve že je to tak nízko ale tak budem dúfať....ledva som mala 18 teraz nechcem prísť v takomto veku o zub:D
@simonkaaaaaa1 no na to ti odpovie len zubár, mne už jeden tak dorábali a jeden mi rovno vytrhla že sa nedá zachrániť....

@simonkaaaaaa1 A bolí ťa alebo máš ho citlivý? Neboj to podľa mňa vedia opraviť. Nemyslím si, že ti ho vytrhne.