Čo pomôže na upchaté dutiny?
Žienky prosím čo pomáha na upchaté dutiny. Boli ma strašne hlava nos všetko. Mám upchatý cely nos nedá sa mi ani dýchať. Ďakujeeem 🫶
Kúpiť si antihistaminiká (napr Zodac)pomáha s odpuchnutim nosovej sliznice a tým aj uvoľnenie dutín...k tomu sinupret, nosný sprej...ak to nepomôže tak možno bude treba ATB
@anonym_autor Joj ani mi nehovor ja týždeň a stále ešte mám zapchate všetko a môžem di dať čokoľvek zatiaľ nič.
Pamycon. Do 3 dní som ok
@anonym_autor mam to iste zapchatu jednu nosnu dierku uz tyzden plus tuzden zalahnute ucho.pri tej nisnej dierke Vcera som bola na orl ucho uz je vraj zapalene. Dostala som atb vcera zatial nezabrali..uz aj kaslem..To ucho mi strasne vadi neviem co s nim . Skacem prezuvam fukam a nepovoluje.
mne najviac pomaha inhalovanie
ACC LONG mne odporucila lekarnicla lebo mi uz Sinupret akut nezabral.Vraj tak po 2 dnoch sa mi to spusti a pomohlo.Inac aj baparivabie nad Vincentkou mi pomohlo
https://www.focus.de/wissen/einfach-besser-lebe...
Pozri si toto video.pomocou kluca si odböokujes-moj muz uz necedel spat,nedalo sa dychat...toto mu pomohlo
Bral aj sinupret
Dr.potom urobila akupukturu-,podobny princip ako na videu ale pichala tam ihly
Dala na 3 dni atb/azotrimicin/ a clsrinase-miedto kvapiek-tie zakazala
@anonym_autor grapefruit, citrón, limetka... vitamín C rozpúšťa hlieny + zázvor, kurkuma, chilli papričky... probiotika

Sinupret. Nohy do horucej vody. Inhalovat slanu vodu. Preplachnut dutiny konvičkou. A poriadne kapky do nosa.