Čo proti chrápaniu?
Vedeli by ste poradiť niečo proti chrapaniu? Okrem chirurg.zakroku ,ten manžel odmieta. Zo sprejom pssst mate nejake skusenosti?
Nepomozu ani sprje, ani zazracne stipce, ani spanie na bruchu, naozaj alkohol este zhorsi chrapanie (fajcenie neviem posudit sam nefajcim a chrapem tak, ze v zime nemozem ist do TANAPu lebo budim sviste a medvede zo zimneho spanku) moja manzelka je zazrak prirody vydrzi to.
@zuzula507 existuje take nieco ako centrum spanku, teda volakedy existovalo. Tam clovek pride, napoja ho na pristroje a daju verdikt preco clovek chrape. Samozrejme tam spi jednu alebo kolko noci. Dovodov moze byt samozrejme viacej. Mam v rodine znameho co to ma za sebou a myslim ze mu pomohli. Ak je to chrapanie silne, neznesitelne ba dokonca zastavuje pocas spanku aj dychanie, treba to riesit. Neni to sranda.
@adulka07 och ze po operacii este horsie ? :( No my spime oddelene uz dlhsie len manzel ma problem s chrbticou, ma dost casto bolesti a v spalni ma kvalitny matrac, v obyvacke nie velmi pohodlny gauc na spanie tak ho lutujem.Raz za cas skusi prespat v spalni ci nahodou sa mu nepodari nechrapat ale vzdy neuspesne :/ s vynimkou par noci ked som isla spat skorj aby som zaspala prva a bola som taka unavena ze som sa na chrapanie nezobudila ale to bolo ozaj iba parkrat
Skúste nálepky na nos nasalstrips. Tým ľuďom čo majú problém s dýchaním nosom a preto chrapu to pomáha
@simona20201309 ano presne alkohol to úplne, vtedy chrápe ako píla 🙈 ale naštastie nepije často iba cez sviatky a to fajčenie ak by prestal podľa mňa by to určite pomohlo ale to žial nedá

@zuzula507 zákrok môjmu ex nepomohol. Ani spreje. Nič nepomohlo. Ani spať vo vedľajšej izbe. Bolo to veľmi hlučné. Najhoršie to bolo, keď bol opitý. Fajčí?