Čo robiť, ak ochoriete počas práceneschopnosti?
Ahojte,
prosim opyatm sa mozno poradite.
som na PN kvoli psycho diagnoze, vypisana som mojou obdvodackou.
problem je, ze zacinam byt chora, a mam mam buduci tyzden kontrolu u psychologicky
co teraz? s chrobou tam asi nepojdem, a PN mi predlzia, ci musim k svojej obvodacke, zmeni mi diagnozu alebo ako?
mam hrdlo chytene soplim a hrozne ma boli hlava.
viem ze psychologicka neberie pacientov ked su chori
teraz babo rad.
dakujem.
Ešte je len piatok. Môžeš byť úplne fit budúci týždeň. Obvodnej volaj.
@michaela329 a čo jej to pomôže, keď PN predlžuje obvodná?
@koniarova pýta sa aj na psychologičku, k obvodnej môže ísť chorá.
@michaela329 a to máme my ako vedieť?😂správne si jej tiež napísala, nech jej zavolá.
@koniarova však to má v príspevku, že psychológ chorých neberie. Predpokladam, že obvodná vypisuje na základe psychologického vyšetrenia.
@michaela329 ja som teda ešte nepočula,že by obvodná vypísala na základe psychológa. Psychiatra to beriem,ale o psychológovi som teda nepočula. Ale nehádám sa.
@michaela329 hej presne tak. ale ked nebudem zas na kontrole, ako zhodnoti ci predlzit PN.
@koniarova pardon psychiater mne sa to pletie. nechodim tam dlho :/
Volala by som, darmo sa trápiš, ona Ťa navedie. A vlastne možno ani nebudeš taká veľmi chorá. Nabehni do lekárne, zalez s čajom pod deku a v pondelok uvidíš.
@michaela329 to je pravda ze mi to moze prejst no uvidime ved tiez swi to nechcem komplikovat.
Tak psychiatra to beriem. Ešte ti ostáva víkend, skús sa dať do poriadku. Kedy ho máš? Tam sú termíny šialené, radšej by som urobila všetko preto,aby som bola aspoň čiastočne fit.
@koniarova utorok.
@koniarova hej pokúsim sa. možno to len dačo prechodné. len man dlho už boli aj hlava mam doma kovid test tak možno sa ceknem. mam daj dalsieho lekara, to by som vsetko musela presúvať

Volaj psychologicke...ona Ti povie, či Ťa vezme, či presunie 🤷