icon

Čo robiť, ak ochoriete počas práceneschopnosti?

27. sep 2024

Ahojte,
prosim opyatm sa mozno poradite.
som na PN kvoli psycho diagnoze, vypisana som mojou obdvodackou.
problem je, ze zacinam byt chora, a mam mam buduci tyzden kontrolu u psychologicky
co teraz? s chrobou tam asi nepojdem, a PN mi predlzia, ci musim k svojej obvodacke, zmeni mi diagnozu alebo ako?
mam hrdlo chytene soplim a hrozne ma boli hlava.
viem ze psychologicka neberie pacientov ked su chori
teraz babo rad.
dakujem.

michaela329
27. sep 2024

Volaj psychologicke...ona Ti povie, či Ťa vezme, či presunie 🤷

koniarova
27. sep 2024

Ešte je len piatok. Môžeš byť úplne fit budúci týždeň. Obvodnej volaj.

koniarova
27. sep 2024

@michaela329 a čo jej to pomôže, keď PN predlžuje obvodná?

michaela329
27. sep 2024

@koniarova pýta sa aj na psychologičku, k obvodnej môže ísť chorá.

koniarova
27. sep 2024

@michaela329 a to máme my ako vedieť?😂správne si jej tiež napísala, nech jej zavolá.

michaela329
27. sep 2024

@koniarova však to má v príspevku, že psychológ chorých neberie. Predpokladam, že obvodná vypisuje na základe psychologického vyšetrenia.

koniarova
27. sep 2024

@michaela329 ja som teda ešte nepočula,že by obvodná vypísala na základe psychológa. Psychiatra to beriem,ale o psychológovi som teda nepočula. Ale nehádám sa.

autor
27. sep 2024

@michaela329 hej presne tak. ale ked nebudem zas na kontrole, ako zhodnoti ci predlzit PN.
@koniarova pardon psychiater mne sa to pletie. nechodim tam dlho :/

michaela329
27. sep 2024

Volala by som, darmo sa trápiš, ona Ťa navedie. A vlastne možno ani nebudeš taká veľmi chorá. Nabehni do lekárne, zalez s čajom pod deku a v pondelok uvidíš.

autor
27. sep 2024

@michaela329 to je pravda ze mi to moze prejst no uvidime ved tiez swi to nechcem komplikovat.

koniarova
27. sep 2024

Tak psychiatra to beriem. Ešte ti ostáva víkend, skús sa dať do poriadku. Kedy ho máš? Tam sú termíny šialené, radšej by som urobila všetko preto,aby som bola aspoň čiastočne fit.

autor
27. sep 2024

@koniarova utorok.

autor
27. sep 2024

@koniarova hej pokúsim sa. možno to len dačo prechodné. len man dlho už boli aj hlava mam doma kovid test tak možno sa ceknem. mam daj dalsieho lekara, to by som vsetko musela presúvať