Čo spôsobuje bolesť tela a hrčiek na krku?
Ahojte babyy 🫤ja už som zúfalá neviem čo mám robiť začalo ma bolieť krku aj hrčky mam , mandle som nemala ešte vybraté k tomu ma boli cele telo do konca aj pri srdci ma boli a som aj ležala pred dvomi mesiacmi starom v roku na bolesť srdca kde mi povedali že všetko mám poriadku že zo zaťaženia s prace to mám a teras ma to boli ešte horšie nepracujem od decembra bola som u doktora a ten mi povedal že sa mam objednať na krčné a že to ostatne mam z chrbta ja už nevládzem cítim sa akoby som už umierala normálne stále len spim čo ma to tak boli a nevládzem ani jesť mi neberie taky odpor mám prosím vás s čoho to môže byť?????😕
@pralinka25 Teras na posledy keď som bola u doktora mi nič nerobil pozrel mi hrdlo a nahmatal kde ma to boli a povedal že pondelok mám ísť na krčné a keď som bola pre dvoma mesiacmi nemocnici mi brali len krv a povedali ze všetko je poradku robili mi CT hrudníka EKG že toje stoho že som sa namahala ale nechápem tomu stále ma to boli 🫤
@janetia chcelo by to krvny obraz a tie vytery. hrcky su uzliny mas v tele nejaky zapal. aj to telo ze ta boli moze ist aj o zhodu nahod a mozes mat teraz aj len normalne chripku je toho velmi vela momentalne.

robila ti vytery? vzala ti krv? streptokoky, stafylokoky, borelioza, hemofil .... je milion veci.