icon

Čo spôsobuje pichanie v pravom boku? Skúsenosti a rady!

zuzanita1609
7. feb 2025

Dobré ránko žienky. Mala by som takú malú otázočku ohľadom mojich malých zdravotných problémov. Túto noc som veľa toho nenaspala,no akosi ma pichá v pravom boku. Nie je to zas bolesť neznesiteľná,ale taký nekomfort. Nie som nejaký hipochonder,ale ani flákač mojej zdravotnej stránky. Chlap mi tu už googli všetky príčiny, dôvody, katastrofické scenáre,do roboty nechce ísť,že ma vezie ku doktorovi 🤭,ale bola by som vďačná,ak by ste trošku tušili,čo to môže byť. Možno vlastné skúsenosti 😊. Žiadne vážne zdravotné problémy som nemala (poklopem si), šport, preventívky dôsledné dodržané,pohyb každý deň, strava vyvážená. Tak ja neviem. Možno to budú nakoniec len zastavené vetry 🤭. Ak by ste vedeli,za každú radu som vďačná. Ďakujem krásne a pekný piatocek 😊

balerina2025
7. feb 2025

@zuzanita1609 zastavene vetry? ja to vtedy mavam

enmery
7. feb 2025

Vetry.

zuzanita1609
autor
7. feb 2025

Fuu, pomaly mi ustupuje nervozita. Asi treba vypiť feniklový čaj a dnes varím rascovú polievku😉. No keby to bolo čosi vážnejšie, žlčník,slepák to by som mala asi aj horúčky a ináč by ma "skrúcalo". Ta,prdy 😅.

ukgirls
7. feb 2025

stlaceny vzduch .. pti cviceni dychas spravne?

x_mery_x
7. feb 2025

Ano mozu byt vetry, ja som mala raz normalne zachvat, ze som sa cela triasla. :D jaze umieram sme volali sanitku hahhaha :D trapne :D
Ale napriklad ja mavam silne pichanie aj pri ovulacii

martul
7. feb 2025

@zuzanita1609 ja som mala takto podráždený žlčník
Pri slepaku a žlčníku nemusíš mať vôbec teploty ani strašné bolesti, môže to byť zatiaľ ,,len" podráždené

balerina2025
7. feb 2025

@zuzanita1609 pozri daj si uvidis ci sa odplynis,a podla toho. ak to nebude ustupovat, tak je to ine.

zuzanita1609
autor
7. feb 2025

@martul oj 🙄,ako nechcem nič podceniť. Ak to po raňajkách, prechádzke rannej neprejde,asi predsa len zavolám svojimi obvodákovi. (je v pohode, určite ma "nezhúka" ). A díky.