icon

Čo spôsobuje stres a malátnosť v osemnástich?

23. sep 2024

Ahojte mam len 18 a posledny mesiac mavam stresy, v bruchu, citim sa malatna, mam chut plakat, toci sa mi hoava co to moze byt mam strach….😔

lucyluska
23. sep 2024

Strach sú úzkosti.
Keď na teba príde ten pocit treba prísť nato, čo ťa rozrušilo. Možno si veď denník.
Ak plačeš často... úzkostná depresia.
Ale nebudem ťa diagnostikovať.

matullienka
23. sep 2024

Skús si kúpiť cbd kvapky, z rodiny máme s nimi skúsenosť a po 1 dní je osobe citeľne lepšie

vakatko
23. sep 2024

Daj si Magnézium, probiotiká a čaje proti úzkosti harmanček, medovka, ľubovník, valeriána. Dávaj si pozor čo zješ cukor, kofeín, čokoláda, alkohol, sladké nápoje, rajčiny, ťažké a vyprážané jedlá, junk food ... spúšťajú úzkosti. Dostatok spánku tiež pomôže.

deti95060810
23. sep 2024

niekedy pomôžu len ad... nie je to kto vie čo

lubossi
23. sep 2024

alebo miesto tabletiek a zazracnych pilul proste zvolni tempo a daj si vnutro do poriadku ;)

luccija
23. sep 2024

A prečo máš stres?dávaj si magnézium pravidelne, dobrá strava, šport

tanyan
23. sep 2024

Ak nemôžeš z objektívnych príčin vyriešiť problém alebo odstrániť jeho príčinu, tak navštív obvodného alebo neurológa, ktorý ti môže predpísať ad. Urobila som to a neľutujem. S pomocou ad som si postupne upratala život a mohla vysadiť.

autor
24. sep 2024

@luccija ja neviem beriem magnezium snazim sa nestresovat, ale mam skor take uzkosti paniku z nicoho nic.