Čo spôsobuje stres a malátnosť v osemnástich?
Ahojte mam len 18 a posledny mesiac mavam stresy, v bruchu, citim sa malatna, mam chut plakat, toci sa mi hoava co to moze byt mam strach….😔
Skús si kúpiť cbd kvapky, z rodiny máme s nimi skúsenosť a po 1 dní je osobe citeľne lepšie
Daj si Magnézium, probiotiká a čaje proti úzkosti harmanček, medovka, ľubovník, valeriána. Dávaj si pozor čo zješ cukor, kofeín, čokoláda, alkohol, sladké nápoje, rajčiny, ťažké a vyprážané jedlá, junk food ... spúšťajú úzkosti. Dostatok spánku tiež pomôže.
niekedy pomôžu len ad... nie je to kto vie čo
alebo miesto tabletiek a zazracnych pilul proste zvolni tempo a daj si vnutro do poriadku ;)
A prečo máš stres?dávaj si magnézium pravidelne, dobrá strava, šport
Ak nemôžeš z objektívnych príčin vyriešiť problém alebo odstrániť jeho príčinu, tak navštív obvodného alebo neurológa, ktorý ti môže predpísať ad. Urobila som to a neľutujem. S pomocou ad som si postupne upratala život a mohla vysadiť.
@luccija ja neviem beriem magnezium snazim sa nestresovat, ale mam skor take uzkosti paniku z nicoho nic.

Strach sú úzkosti.
Keď na teba príde ten pocit treba prísť nato, čo ťa rozrušilo. Možno si veď denník.
Ak plačeš často... úzkostná depresia.
Ale nebudem ťa diagnostikovať.