icon

Čo spôsobuje tlaky do hlavy?

12. feb 2025

Čaute baby mala ste už niektorá také tlaky do hlavy mávam to poväčšine na celej hlave ale väčšinou na ľavej strane neni to bolesť ale také cudne že to neviem ani opísať. Keď si to chytím tak mi to prestane keď idem spať musím si držať vlasy až ťahať aby som zaspala . Neviete čo by to mohlo byt ? Sprosté komentáre si niektoré nechajte mám len strach a som objednaná už lekárovi

lubkovaandrejka
12. feb 2025

Ahoj, myslim,ze je to od krcnej. Mam blokovane dva stavce a presne to, co opisujes. Akurat si vlasy netaham,ked zaspavam,ale citim to :D

lubkovaandrejka
12. feb 2025

Ked zistis z coho to mas ty,napis 🙂

autor
12. feb 2025

@lubkovaandrejka no ja to mám tak že neboli to ale nonstop to cítim a som z toho nervózna jak pes . A ako si to riešila rešpektivne čo ti pomohlo ?

lubkovaandrejka
12. feb 2025

Mna to tiez neboli,je to taky tlak,napatie,aj to tazko poposat,ja to mam na pravej strane. Ked som isla parkrat na fyzioterapiu a ukazali mi aj cviky, pomohlo. No teraz to mam zas, tak tam budem musiet ist opat, cvikmi tmi to trochu povolí,ale citim to non-stop,je to neprijemne.

lubkovaandrejka
12. feb 2025

Skusala som na to infralampu, este natierat takym chladivym gelom,no neviem ci druhym odporúčam takto expwrimentovat, aby si si skor neposkodila. Ale mne toto mierne pomohlo.

lukbe
13. feb 2025

Treba neurologické vyšetrenie, EEG. Mala som niečo také, brala som lieky, ale nemusíš mať toto.

lubkovaandrejka
13. feb 2025

@lukbe a u teba to bolo ake ochorenie?

lukbe
13. feb 2025

@lubkovaandrejka zlé výsledky na EEG. Graf nebol v poriadku, nasadili mi lieky ako na epilepsiu, aj keď tú som nikdy nemala. Potom sa to zlepšilo, tak teraz som bez liekov.