@sofia1979 u lekára som bola, kvôli práci to označil za niečo kontaktné, dal masť, zmizlo to. Potom sa mi to objavilo, keď som do práce nechodila. Mám pocit, že sa to objavilo po tom, ako som sa spotila a bolo to už veľmi dávno 🤦♀️. Mám to len na predlaktiach, pri miernom podráždení to trochu svrbí,inak nič. Samozrejme sa k lekárovi chystám
Môže to kludne byť žihľavka podľa toho ako to vyzerá, forma alergickej reakcie. Hlavne to neskriabať a antihistaminika by mali pomôcť 🙂
@veronikah96 môže to neliečené, takto vyzerať aj niekoľko mesiacov?
No ťažko povedať,záleží čo to spôsobuje...ja som presne toto mala,keď som sa vrátila z nemocnice resp. už počas toho ako som bola v nemocnici, alergická reakcia zrejme na posteľné prádlo,respektíve najskôr dezinfekciu co pouzivaju ...týždeň som bola na dithiadene a bioderma atoderm telový ukľuňujúci balzam a prešlo to,ale nemohla som to ani trošku poškriabať, lebo sa to hneď zhoršilo...ja som to mala ako kontaktnú alergiu čiže keď už som bola doma,nemalo mi ju ďalej co spúšťať,len to trebalo nechať prejsť a ukludnit...
Móže to byť svrab.. neliečený, cez deň ok, v noci svrbí..
Skúsenosť osobnú nemám, len u Dr som aj toto spomenula
*By som
Skusat tu istu aktivitu opakovane a ocakavat iny vysledok je definicia sialenstva (Einstein)

Alergia psoriáza všetko možné, sme dr