Črevné ťažkosti a plánovanie návštevy ortopédie
Ahojte ľudia dnes mi zistili,že mam črevnú mikroflóru nasadili mi lieky aj prísnu diétu a mam isť na ďalšie vyšetrenie.......chcem sa vás opýtať čo by ste robili na mojom mieste vo štvrtok idem na ortopédiu na injekcie mam to odvolať??.....kvôli zdravotných ťažkostiam...odvolali by ste tie injekcie keby ste mali také to stavy??...zavolať na ortopédiu??...
A ake su to injekcie?
A ake su to injekcie?
@anonym_21d8fd prolia injekčný roztok
Aha, tak to mozes. Pokial sa tam vies fyzicky dostavit, tak dysmikrobia nie je problem. Horsie by bolo, keby si respiracne chora /kasel, sople…/.
Aha, tak to mozes. Pokial sa tam vies fyzicky dostavit, tak dysmikrobia nie je problem. Horsie by bolo, keby si respiracne chora /kasel, sople…/.
@anonym_21d8fd tak že sa nemusím obávať??..tej injekcii či mi nejako ešte viac nezhorši stav...ja sa ešte chcem dovolať ku svojej obvodnej aký ona bude mala názor či dovolí mi isť na injekcie abo ne
@anonym_21d8fd tak že sa nemusím obávať??..tej injekcii či mi nejako ešte viac nezhorši stav...ja sa ešte chcem dovolať ku svojej obvodnej aký ona bude mala názor či dovolí mi isť na injekcie abo ne
@stelly652 alebo zavolaj priamo na ortopediu, kde si chodis davat pichat injekcie.
@stelly652 nasadit diétu sme ti vraveli dávno. Nemusel si takto skončiť.
@stelly652 flóru má každý.... čo serieš? .... napíš jasne

@stelly652 Máš zlú črevnú mikroflóru?Tak si to myslel?Lebo v tráviacom trakte ma mikroflóru každý.