Dá sa vyliečiť pokročilá lymská borelióza?
Dá sa vyliečiť? Zistili to neskoro, keď už trpnu končatiny, necitlivost prstov a noh, trpnutie tela, mozgova hmla a take nefungovanie mozgu, strata pamate a inkontinencia. Ďakujem.
@panelacikova ďakujem, nevieš ako sa u nej platí, či to je drahá liečba? Lebo na drahú liečbu nemám peniaze.
ja som k nej chodila v roku 2014, vtedy brala za jedno sedenie 50,- eur plus si platíš ATB, lebo ti ich píše ako nezmluvná lekárka. alebo si "nájdeš" lekárov, ktorí ti ATB, ktoré ti ona odporučí, napíšu. ja som striedala 4 lekárov, ktorí ma dokonale poznali (myslím po zdr.stránke) a boli ochotní mi každý mesiac iný z nich napísať potrebné lieky. ak však takúto možnosť nemáš, platíš aj ATB :( a to sú tiež pálky. rozhodne ak máš už také stavy, aké máš, aké popisuješ, odporúčam obetovať eurá aspoň na 3-mesačnú liečbu, aby sa ti tieto stavy upravili a ty by si mohla fungovať. na 3-mesačnú by pristúpil možno aj dobrý obvodný lekár, je potrebná však aspoň 2-kombinácia ATB. po zlepšení (mne sa zlepšilo po 2 napríklad dosť výrazne) môžeš prejsť na bylinnú liečbu (dovtedy si naštuduj, ktoré bylinky sú účinné v boji proti borelkám) a môžeš pokračovať rôznymi tinktúrami, ktoré sú omnoho cenovo prístupnejšie, než cesta do BA, konzultácia (bohvie, koľko stojí dnes) a kúpa ATB. avšak tie prvé 3 mesiace byť v tvojej koži, jednoznačne volím ATB, potrebuješ vyhubiť zrejme obrovské množstvo baktérií. ak sa na toto dáš, poraď sa s ňou (alebo iným lekárom) na detoxikácii organizmu, probiotikách apod., pretože z teba pôjde kadečo pri tých ATB. ja som brala ATB 30 dní do žily poriadne šupy a potom som brala ešte 7 mesiacov 3-4 kombinácie. potom rok bylinky. občas mávam problémy, ale pomaly, pomaly sa to zlepšuje. mňa napríklad urputne bolievala hlava. od roku 2014 až do 2020. aj v súčasnosti občas zabolí, ale to je niečo úplne iné. tie bolesti predtým... katastrofa. prvé razy som myslela, že idem mať mozgovú porážku :( postupne, ako som brala liečbu, neskôr bylinky, sa intervaly bolestí zväčšovali. čím ďalej, tým viac dní-týždňov bolo od jednej "príhody" k druhej... tinnitus - nechutné. pískanie deň-noc, 4 mesiace v kuse. zabrali až ATB. to isté hmla a zabúdanie. tras končatín, zášklby, pocit, že sa dusím (zovretie v krku). no proste bolo toho veľa. tie ATB mali proste význam, aj keď to boli šupy teda... držím palce

vyliečiť nie, dá sa to ATB stabilizovať (pri tomto popise je potrebná minimálne polročná liečba - až ročná), a potom udržiavať imunitou aký-taký stav. Obráť sa na Dr. Ďurovskú z BA, tá vie riešiť dlhodobo ATB, pretože žiaden lekár bežný ti nebude ordinovať ATB taký dlhý čas. poznala som muža, ktorý ochrnul na polovicu tela, po mesiaci ATB už chodil a po tejto stránke bol v pohode.