Dávkovanie kvapiek Gynex
Ahojte 🙂 začínam brať kvapky Gynex a chcem sa poradiť čo sa týka dávkovania. Odporúča sa 2-7 kvapiek 1-3x denne. Tie, ktoré ich užívate alebo ste užívali, koľko kvapiek ste brali? A ešte jedna otázočka...odporúča sa to brat pol hodinu pred alebo po jedle a vraj najlepšie ak si ich rozriedim vodou. Brala ich niektoré nerozriedene a mimo toho jedla? Ďakujem za odpovede 🙂
Ja som zacala brat od mensich davok a presla som na 6 kvapiek plus 3 kvapky za den , ale potom som sa citila priserne unavene, otazena, zaspata.. Potom som znizila davku na 3 kvapky za den a preslo to..cize aktualne takto, ja som citala, ze treba postupne navysovat davku, cize by som sla na to postupne a ak by sa vyskytol problem, davku znizit.. ( https://www.energy.sk/sk/menu_x7492x/ ) Uprimne, beriem ich ako si spomeniem (zacala som s nimi kvoli silnej menstruacii), a kedze popri tom beriem aj lieky na alergiu, stitnu zlazu, caj na menstruaciu, co ma kazde svoje podmienky, tak nejak na tom 100% netrvam, ze s jedlom :D pretrepem 21krat ako je odporucane, na lyzicku a zapijem vodou.. mne aj celkom chutia :D Ale na vysledok este len cakam, lebo ich beriem este len dva a pol tyzdna.
@lenka9617

Ja som brala 3x7 kvapiek vacsinou uplne tesne po jedle alebo tesne pred. Skusala spm len mesiac lebo dlhsie spm nemohla. Pomohli mi v tom,ze mi tak silno nerastli chlpky (brada...) dlhsie som nemohla.