icon

Depresia, strach, panika - čo prírodné použiť?

vanesa777
15. feb 2023

Mili priatelia, zijem od decembra v depke, oblieva ma strach, uzkost, som nervozna, bez energie, boli telo. Zacinalo to tetaniou, potom sa to takto zhorsilo. Existuje prosim nieco prirodne, co vam pomohlo? Antidepresiva mi prosim neodporucajte, tam som uz skusala. Dakujem za kazdu radu.

Strana
z2
lucka_ke
15. feb 2023

pri tetánii jed dôležité doplniť minerály - vápnik, horčík, doktor čo predpísal?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
lucia851
15. feb 2023

@vanesa777 prečo nie antidepresíva?mne pomahaju

vanesa777
autor
15. feb 2023

@lucka_ke Infuzky na mesiac, saframyl na serotonin, Neurofit to su cinske byliny. V decembri ma to ale tak stiahlo dole, ze uz toto nestacilo.

vanesa777
autor
15. feb 2023

@ninka297 Viem, rozvadzala som sa rok dozadu a toto je vysledok.

lucka_ke
15. feb 2023

skús ešte doplniť vápnik a horčík, to je pri tetánii veľmi dôležité + vitamíny B, D, E

vanesa777
autor
15. feb 2023

@lucia851 Uzivam mesiac a pol Coaxil, ale pri zivote ma drzi len lexaurin 3mg a to 2x denne. A to asi nie je ok. Lekarka ma ale stale drzi na Coaxile a ze teda obcas si mam dat Lexaurin. Bez neho nevstanem z postele.

deti95060810
15. feb 2023

autorka, ty pri liekoch ako je Lexaurin nemôžeš chcieť niečo prírodné - nič ti nezaberie...
Coaxil sú ad, len och ďálej užívaj a uvidíš o mesiac, dva...
mohla by si skúsiť magnézium - magnosolv - na predpis

lucia851
15. feb 2023

@vanesa777 asi treba coaxil vymeniť za iné ad

mirka414
15. feb 2023

Skus návštevu fitness trochu cvicit .mne to pomohlo..síce s iným problémom (búšenie srdca,strach panické ataky)!

luccija
15. feb 2023

@vanesa777 mesiac aj pol je ešte krátka doba.urcite aj psychoterapiu.Rozvod je obrovský stresor, ak Ti pomáha Lexaurin ber ho bude lepšie...si doma či pracuješ?Mala by si oddychovať robiť niečo čo Ťa baví a zabudneš knihy, seriály, dobrá strava, magnézium...

luccija
15. feb 2023

@mirka414 asi teraz je rada, že vstane, ale neskôr, ked jej bude lepšie určite šport endorfiny...a cítiš sa lepšie?

akvi
15. feb 2023

@vanesa777 mne na úzkosť a panicke ataky pomohla regresna terapia. Nikdy by som neverila, že také niečo ma toho úplne zbaví, šla som viac menej zo zúfalstva, že už skúsim hocičo. No a nechápem doteraz. Ale u mňa tá príčina bola v tom, čo sa stalo v minulosti, aj preto to pomohlo.

hankab
15. feb 2023

@vanesa777 velky pozor s tym uzivanim lexaurinu, je silno navykovy, ale to uz asi vies. Je to “zazrak”, ktory docasne odstrani vsetky prejavi uzkosti, ale o to tazsie sa ti bude od neho odvykat.

vanesa777
autor
15. feb 2023

@hankab Ano, viem, preto sa tu radim. Velky respekt mam pred takouto liecbou. Ja som skor cez bylinky, tuto to uz ale neslo. Predsa sa vsak pytam, ci neexistuje nahrada tychto pre mna svinstiev. Dakujem.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
vanesa777
autor
15. feb 2023

@luccija Ano, chodim aj na terapiu. Som na PN, nevidim na PC, potiahlo mi to cele oci. Cize telka, knihy,.... cely den mat najlepsie zavrete oci lebo bolia. A tie pekne veci, ktore mam robit, tak tie ma byvia fakt len s lexaurinom. Inak nie je motivacia k nicomu. Takto to je, ked sa dusa dlho trapi..musi to ale prejst.....

vanesa777
autor
15. feb 2023

@ninka297 Bez lexaurinu cele zle. A vravim, ten Coaxil zatial nic. Pri antidepresivach sa prave pise, ziadne bylinky, hlavne alchemilka, ta je na depky. Tu som skusala v pociatkoch, ale bez vysledku. Bojim sa to prave kombinovat.

vanesa777
autor
15. feb 2023

@akvi Dakujem, nastudujem si....ja zatial psychoterapia, po 2 sedeniach mam ale pocit, ze nic nove mi pani nepovedala. Vraj mam byt trpezliva a to ja teda nie som 🙂. Dakujem.

vanesa777
autor
15. feb 2023

@lucka_ke Lucka vsetko mam, dokonca v excelovskej tabulke, tolko toho je :(.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
galioska
15. feb 2023

omega3 a becko a skludom probiotila🙂

hankab
16. feb 2023

@vanesa777 chapem, zial neexistuje, inak by benzaky nikto nebral 😕 kazdopadne magnezka nikdy nie je dost. A ak ti nesadnu AD, ktore beries, skus iny druh.

rutyruth
16. feb 2023

Skús cbd olej. Mne dosť pomáha. Ale taky 25%tny. Vitamíny Bcka, magnezko...videá na yt. Stačí počúvať...Katarína Runa, ona má dosť o vzťahoch a Martin Lajprik.Mozno ti to najprv bude znieť ako bachorky ale snáď ti to potom sa nejaký zmysel...

bilancia
16. feb 2023

persen forte

ninka297
Odpoveď bola odstránená
bilancia
16. feb 2023

@ninka297 to je pravda, ale ako taku doplnkovu vec pravidelne /dlhodobo brat sa odporuca, a v otazke znelo ze prirodne ,tak to ma napadlo prve hned

ninka297
Odpoveď bola odstránená
vanesa777
autor
17. feb 2023

@rutyruth Toto vsetko mam v malicku, len to CBD sa bojim kombinovat s tymi antidepresivami, ktore vlastne nefunguju. V utorok idem k novej psychiatricke, hadam pomoze.....

vanesa777
autor
17. feb 2023

@ninka297 Ninka skusala som alchemilku, vo vacsom mnozstve ako sa smie, ale nic. CBD 15% nic. Ukludnujuce caje, nic. Bolelo ma uz cele telo. Len skusam, ci nema niekto v zalohe nejaky zazrak este..... dakujem.

Strana
z2