icon

Depress alebo GS Anxiolan: Ktorý je účinnejší?

24. jan 2024

Dobrý večer,má niekto skúsenosť,resp ktorý z týchto dvoch výrobkov by ste odporučili? Ktorý by mohol mať väčšiu účinnosť? Ďakujem za každú odpoveď.

zuzkaa1991
24. jan 2024

Zo začiatku som brala gs axiolan a poslednú dobu beriem depress za mna depress ma viac vie ukludnit ;) ale ja to beriem tak týždeň dva a potom pauza pokiaľ zas necitim nervozitu

autor
24. jan 2024

@zuzkaa1991
Super, ďakujem za odpoveď. To chcem skúsiť ako poslednú záchranu pred návštevou psychiatria,tak skúsim teda ten Depress . 👍

zuzkaa1991
24. jan 2024

Mna poslal obvodny a gs axiolan mal psychiater na pc...preto som.si ho kupila....ale.aj tak nic nezistili ze.som ok🤣🤣
Ale teraz po 3r.som.sa rozhodla nastevovat psychologicku tak som zvedava co mi to.da....kedze antidepresiva nechcemm a viac menej mam tetaniu takze stavy mi to ona spúšťa kedze.ja rozmyslam a uvedomujem.si veci len telo nerobi co.ma.

autor
24. jan 2024

@zuzkaa1991
Ano tiež mi nedávno potvrdili tetániu. Ale ja mám okrem toho nejaké zle obdobie,nadmernú a neovládateľnú únavu,asi aj úzkosti,aj nejaké panické ataky ako keby som mal,ale to sú ale len moje domienky. Uvidím skúsim ten Depress a keď tod za mesiac nepomôže,tak asi nič iné,len ten psychiater.

zuzkaa1991
25. jan 2024

Skuste ist aj za psychologom nemusi byr hned psychiater....ja som bola na 3tom sedeni takze uvidím ci budu výsledky....ano take stavy mam aj ja...mineraly mate v norme?mne zistili znizeny draslik....
Rada majte.dostatok spanku to mi pomaha