Digital test Clearblue
Ahojte! Mate skusenosti s tehotenskym testom clearblue digital, ktory vam ukaze v ktorom tt ste? Ja som si ho dnes spravila a na displayi mi ukazoval len tie presypacie hodinky, po 3min. zmizli. Vysledok ziadny. Postupovala som podla navodu. Rozhodla som sa teda otvorit ho a zvnutra skontrolovat aspon indikacne papiere, na jednom su 2 pruzky a na druhom bol jeden. Nerozumiem tomu. Vie mi niektora z vas poradit z vlastnej skusenosti?

Clearblue je z tych najlepsich. Mne raz ukazalo knizku, lebo som to zle spravila. Mozno bolo malo mocu na teste.
V navode bolo 5s napustat test prudom mocu a nic nrukazalo len nacitavalo a potom prazdny display
Objednavala som ho z dr.maxu a myslim si, ze od piatku v kurierorovom aute zmrzol pri tychto zimach a poskodil sa

ahoj, ja som mala jeden taky, co nic neukazal, aj ked som postupovala podla navodu (nebol moj prvy - uz sme jeden mali pri dcerke, tento bol robeny pri druhom tehotenstve. aj som ho reklamovala v lekarni a oni u vyrobcu, nezistili nic. kupila som si hned dalsi, nech necakam ako dopadne reklamacia a ten uz bol ok. ukazal vredy 2-3 tyzdne a to dnes nas syncek. tak to si mala smolu na vadny kus, kup si dalsi.

Asi to bol vadný kus :/ Jedine kúpiť druhý