Dlhé hojenie po operácii žlčníka 4 týždne po cisárskom reze.
Pekny den dievcata,4tyz.po cisarskom mi vybrali zlcnik pre opakovane koliky kvoli kamenom.dnes su to 4tyz.od operacie,stravujem sa stale dietne ale neprestajne ma to pod rebrami boli s vyzarovanim pod lopatku,dokonca nie len na pravej aj na lavej strane.travi mi ok,prve tri tyz.som mala stale tazky zaludok a "hrcu" v hrdle ale to preslo.trapia ma tieto bolesti podobne ako pred kolikou.pred 2tyz.mi na kontrole dr.povedal ze ak budu pretrvavat problemy mam o mesiac prist.mate niekto podobnu skusenost?prejde to? Manzel si mysli ze sa tazsie hojim,pretoze som mala 2operacie za mesiac...Dakujem
@veronka86 ta ja som bola na rychlo "rezana" takze mam pprecane brucjo na 2x...ale nevadi...ja som za tyzden nic nemohla jest iba pit vela a nieco suche...bolo to strasne...babo malinke a ja nemohla poriadnr chodit co po sekcii som uz na 2-3 den normalne obcas z obmedzenim.fungovala....mne stale hovorili ze len chodit a chodit zeby som to rozchodila...tak sme chodili na kratkr prechadzky.das sa dokopy len to este potrva a odychuj ked sa da...kasli na domace prace a odychuj.

@veronka86 ja som bola 3tyz.po sekcii operovana na slepak a zotavovanie bolo ovela horsie aj dlhsie nez po sekcii