Dlhotrvajúca bolesť nad pupkom
Pekný večer všetkým 🙂 Potrebujem poradiť. Bolí ma brucho nad pupkom už asi 5.mesiac. Moja všeobecná doktorka ma poslala na vyšetrenie ku chirurgovi, ale nič mi nezistil. Bola som aj u gynekológa a tiež je všetko v poriadku. Už som zúfala, nepomáhajú ani tabletky na bolesť ani nič : 😒 Nebolí to síce každý deň, ale aj tak si myslím, že niečo nemôže byť v poriadku keď to takto bolí. Mali ste niektorá podobný problém? ALebo počuli ste o tom niečo? Keďže som často odcestovaná, tak nemám ani čas teraz behať po doktoroch hore dole. Za každý názor vopred ďakujem.
chod na gastro mozu to byt creva, pankreas dvanastornik hocico
pankreas zvykne boliet okolo pupka, ale aj creva, dvanastornik boli v strede pod rebrami.
mozno mas nejaku intoleranciu daj si spravit testy laktoza, celiakia
no krv ti mohla zobrat aj vseobecna a poslat ta na gastro ak ta boli brucho tak jedine tam
hadica sa da vydrzat pokial to pomoze neodkladaj to
Ahoj @gabinka88, tiež mi ako prvé napadla potravinová intolerancia... Dcérka sa sťažovala na bolesť v okolí pupka, a máme z krvi zistenu zníženú funkciu enzýmu,čo spracováva histamin... Ale môže to byť čokoľvek. Podľa mňa jednoznačne smer gastro. Ničoho sa neboj, teraz veľa vecí vedia zistiť len z odberu krvi.
Ja si myslim, ze by to mohol byt pankreas a zapcha... nieco s crevami. Kavu mozes?
Urcite gastro mna bolelo nad pupkom a nakoniec mi zistili zlcnik a podrazdene zlcove cesty takze som bola na operacii zlcnika a este mi pred operaciou zistili aj pruh popri jednej mi urobili dve a mam pokoj tak neodkladaj a daj sa do poriadku drzim palce nech si cim skor v poriadku...
@orchidea123 fuha tak to nie je sranda 😒 som zvedava no, keď budem mať čas určite tam pôjdem

A na sono ta neposlali?