Dokáže človek klamať počas spánku?
Dá sa to? Nemyslím tým teraz to, keď niekto rozpráva zo sna. Ale to keď spí, preberie sa, dokáže odkomunikovať pár slov/viet a do pár sekúnd zaspí naspäť. Potom si ani nepamätá, že sa rozprával o niečom. Dá sa podľa vás vtedy klamať? Že si ten človek uvedomuje, čo vtedy hovorí, len si to nepamätá? Alebo to za neho rozpráva “vypnutý” mozog a teda hovorí vždy pravdu?
Jasné že môže klamať. Ja som tak zobudila muža, že dcére treba cikať. Ráno som si nič nepamätala, akurát muž bol mrzutý, že som ho prehnala a malá spala tak tvrdo, že keď ju dal na nočník, tak bola ako handrová bábika a nedala ani kvapku (a normálne vydržala do rána🤣).
Jasné,ja osobne dokážem klamať úplne vždy a každému a ešte sa v kľude dívať do očí
Neviem, ci dokazem zo sna klamat, ale keby ma niekto zobudil, ze chce zistit, ci klamem, tak by som ho kopla😉
To je zaujímavá otázka. Myslím si ale, že mozog je v takzvanej REMfáze. To znamená snovej a áno môže klamať. Ale možno sníval o tebe. A to čo rozprával bolo možno to ako to podvedome cíti. A písala si, že to boli pekné veci. Ale viac záleží na tom ako ti to prejavuje. To je dôležitejšie.

Určite dokáže klamať