icon

Dokáže psychológ zabezpečiť preplatenie zubného zákroku?

adika789201
2. apr 2024

Ahojte, niekde som čítala že psychológ dokáže podať podmet aby bol preplatený zákrok alebo ako to mám nazvať u zubára. Mám predkus a z toho velmi nepríjemné situácie po psychickej stránke. A dočítala som sa, že keď mám z toho také psychické problémy je možné niečo také. Skúšala som to googliť ale veru som nič také nenašla, nemá s tým niekto skúsenosti? Ďakujem veľmi pekne vopred.

koniarova
2. apr 2024

Chceš zákrok v celkovej anestézii? Či čo ti majú robiť?

oli18
2. apr 2024

S predkusom ti zubar nic neurobi. Da sa to riesit operaciou.

adika789201
autor
2. apr 2024

@koniarova nie nie, zle som to nazvala, nie zákrok. Ale myslím tak že strojček že mi ma preplatiť poisťovňa keď som skrz to mala psychické problémy

adika789201
autor
2. apr 2024

@adika789201 alebo korunky, že skrátka to má preplatiť poisťovňa

rawmamka
2. apr 2024

@adika789201 O niečom takom som nikdy nepočula. Myslím, že by to bolo na "dlhý boj" s poisťovňou aj v prípade, ak by si bola psychiatrický pacient s vážnou depresiou, s hospitalizáciami na psychiatrii... kde by bol jednoznačný súvis medzi predkusom a diagnózou, na ktorú sa liečiš roky. Liečiš sa niekde, resp. bola si hospitalizovaná a v lekárskych správach sa píše, že tvoj stav priamo súvisí s predkusom ?

mamina7070
2. apr 2024

@adika789201 nie nemas narok na taketo preplatenie aninstrojcek ani korunky

sasesoe
2. apr 2024

@adika789201 ahoj, ako vypísať papiere/dať potvrdiť a odniesť na poistovnu je to najmenej, čo môžeš spraviť... Uvidíš... Väčšinou sa to rieši u tzp ludi

koniarova
2. apr 2024

Nie. Toto ti myslím určite nepreplatí poisťovňa. A korunky už vôbec nie.

koniarova
2. apr 2024

Zober si úver, ak pracuješ.

chrobak7
2. apr 2024

@adika789201 Rovnátka ti nikto ani z psychiatrických dôvodov nepreplatí.