Dokáže psychológ zabezpečiť preplatenie zubného zákroku?
Ahojte, niekde som čítala že psychológ dokáže podať podmet aby bol preplatený zákrok alebo ako to mám nazvať u zubára. Mám predkus a z toho velmi nepríjemné situácie po psychickej stránke. A dočítala som sa, že keď mám z toho také psychické problémy je možné niečo také. Skúšala som to googliť ale veru som nič také nenašla, nemá s tým niekto skúsenosti? Ďakujem veľmi pekne vopred.
S predkusom ti zubar nic neurobi. Da sa to riesit operaciou.
@koniarova nie nie, zle som to nazvala, nie zákrok. Ale myslím tak že strojček že mi ma preplatiť poisťovňa keď som skrz to mala psychické problémy
@adika789201 alebo korunky, že skrátka to má preplatiť poisťovňa
@adika789201 O niečom takom som nikdy nepočula. Myslím, že by to bolo na "dlhý boj" s poisťovňou aj v prípade, ak by si bola psychiatrický pacient s vážnou depresiou, s hospitalizáciami na psychiatrii... kde by bol jednoznačný súvis medzi predkusom a diagnózou, na ktorú sa liečiš roky. Liečiš sa niekde, resp. bola si hospitalizovaná a v lekárskych správach sa píše, že tvoj stav priamo súvisí s predkusom ?
@adika789201 nie nemas narok na taketo preplatenie aninstrojcek ani korunky
@adika789201 ahoj, ako vypísať papiere/dať potvrdiť a odniesť na poistovnu je to najmenej, čo môžeš spraviť... Uvidíš... Väčšinou sa to rieši u tzp ludi
Nie. Toto ti myslím určite nepreplatí poisťovňa. A korunky už vôbec nie.
Zober si úver, ak pracuješ.
@adika789201 Rovnátka ti nikto ani z psychiatrických dôvodov nepreplatí.

Chceš zákrok v celkovej anestézii? Či čo ti majú robiť?