Doplnky výživy na chudnutie - accai?
Zdravím chcem sa poradiť ohľadom nejakých doplnkov výživy co podporí zdravé chudnutie aj n8edo take vôbec existuje počula som o Accai bery na stym niekto skúsenosť??vďaka
@arcticcode moze zjest aj vsetky tabletky sveta, len ak nema upravenu stravu nic nepomoze.
@katarina40 chces zdravo chudnut? Zacni najprv od stravy a daj si vypracovat jedalnicek. Ver ze sa ti to viac krat oplati takto investovat peniaze ako do doplnkov zo zaciatku. Az potom su na rade doplnky vyzivy.
@arcticcode tak sa ospravedlnujem lebo nakolko som poradkina v oblasti doplnkov vyzivy pre sportovcov tak 98% ludi neovlada ze musi byt najprv strava :D
O accai ani neuvazuj, to je, akoby si brala na podporu chudnutia napriklad cucoriedky 😉
@amelia000 ved jasné ze strava je základ a k tomu nejaká aktivita a hádam to pôjde;)ale ďakujem ;))))
Synefrin je latka z nejakeho stromu, vyťažok, spôsobuje zvýšenie vnútornej teploty tkanív, na výrobu tohto tepla sa uvoľňuje energia z tukov. Užíva sa to 6 týždňov, potom 2 týždne pauza a pod. Ja mám teraz akurát pauzu. Podľa mňa to funguje, potenie je bádateľne vyššie, ešte sa len prezliekam v šatni a už som mokrý jak sa patri :D Kupujem gymbeam 90 tabliet za 6€ plus minus. Ale zas je pravda, že iný spaľovač tukov som neskúšal (kofeín z kokakoly nerátam)

Skus synefrin. Ked k tomu pripojis aj aktivitu, kila pojdu dole veselo