Dostanem pokutu za porušenie liečebného režimu?
Ahojte prosim vás v lete sa ku mne pocas pn nedostala socialka kvoli tomu ze som spala a nepocula som buchanie na dvere. Zvoncek nemame. Bolo to posledny deň mojej peenky a po telefóne sme sa s pani dohodli ze teda nevyvodi dôsledky ale mam odstranit prekazky na svojej strane a zaviest zvoncek atď. Teraz som si našla listok žltý v schranke zo socialnej poistovne do vlastných rúk a bojím sa že je to pokuta, na postu mozem ísť najskôr v pondelok. Dovtedy od strachu umrem. prosím vas myslite si že je možné že mi nakoniec dali pokutu po 3,5 mesiacoch?? Medzitym som už raz bola pn a normalne mi vyplatili vsetko a nijak ma na nič neupozornili myslela som že je to vybavene. Ci len hystericim a je to nieco ine?
@deti95060810 chapem ale po 3,5 mesiaci? Odvtedy som bola raz pn a normalne mi poslali aj peniaze a aj postou vymeru, nic ine k tomu neposlali.
Mam strach ale nedavno mi napriklad poslali doporucene list, ze mali zle napisane moje rodne cislo a ze to opravujú..tak sa snazim si nahovoriť ze to tiež bude daka somarina tohto typu
takto to nefunguje, socialka pokuty nedává, nevyplatila by ti PN, a možno budeš musieť niečo vrátiť. Dozvieš sa ak si vyzdvihneš list.
@hugigugin ale oni mi pn vyplatili, dokonca o dva mesiace neskor mi vyplatili dalsiu pn bez problemov. Citala som ze mozu udelit pokutu od 100eur
Podľa mňa sa to toho netýka, nakoľko ti už vyplatili PN. Ak by bol nejaký problém s porušením liečebného režimu, tak by ti tú PN vôbec nevyplatili. Ale to je len môj názor, nemám s tým skúsenosti. Daj vám potom vedieť
@minenkak ja som bola chora nikde som nebola 🤷 len ked pani povedala ze teda keď je to posledny den tak nech si dam zvoncek a oznacim schranku a hotovo ze to nebude riešiť. Bol koniec júla teraz je skoro polka novembra snad to nie je daka pokuta
Nestresuj,otvor jednoducho list,prečítaj a budeš vedieť a ak bude problém jednoducho vyriešiš,čím skôr tým lepšie

Nemyslím, že by to po takej dobe riešili. Nie si opäť PN?