Dva mesiace cítim nepokoj, úzkosť a trasenie rúk
Ahojte momentálne prežívam asi dva mesiace stresujúce obdobie, mam akúsi úzkosť, nepokoj, strach, začalo sa to prejavovať aj trasenim rúk alebo iných svalov pri pohybe. Začala som chodiť k psychologicke ale len 2x som zatiaľ bola, mam doma malé deti, pracujem, ale stále ten nepokoj. Sú nejaké prípravky výživové ktoré vám pomohli na uklidnenie? Alebo cviky?
@mogaa magnézia mam dosť dr mi brala krv na magnézium horčík, nechýba mi. Ale začala som brat magnézium a b6 vitamín ale nie každý deň asi týždeň zatial žiadna zmena, aj persen užívam asi týždeň skúsila som ho aj vysadiť na par dni ci to nie je z neho ale nie. Mam to aj tak. Tak ho začnem. Znova brat mam teraz persen forte. A to magnézium vám pomohlo toto ten taky tras odstrániť? Je to trás rúk ale aj napr keď zdvihnem hlavu a nie je to stále.
@jajuska13 ono ak je to zo stresu tak Magne B6 by malo pomôcť(treba ho ale brať pravidelne a dlhodobo, nie len týždeň)....ale rovnako to môže byť aj neurologický problém - parkinsonov syndróm alebo teda aj začínajúci Parkinson...taký mesiac počkaj - ber aj Magne B 6 aj Persen(nemajú ti ako uškodiť) a ak to po mesiaci neprejde alebo sa to začne zhoršovať - smer doktor...
Joga, meditácia, čas pre seba, dostatok pohybu na čerstvom vzduchu, kvalitná strava, dostatok tekutín

Magnezium, Calcium, B komplex - najideálnejšie brat ich aspon mesiac
Ja som skusala aj Anxiolan, Sedatif PC, Persen...bez ucinku