Dva mesiace kašľu, čo môže byť príčina?
Ahojte, idem si ku vám pre radu. 2 mesiace pokašlievam, je to také jemné dráždenie ako keby z priedušiek, niekedy z krku, niektoré dni vôbec, iné pomaly 3x za hodinu. U doktora som bola, aj na pľúcnom, všetko je ok, čisté. Ani hlienov moc nemám. Jedine čo mi napadá či to nie je z chrbtice s ktorou mám tieto 2 mesiace problém. Športovať vládzem, vnoci nekašlem.
Každopádne čo to je, na to asi neprídete. Ale skôr ma zaujíma či to niekto mal, a čo mu pomohlo. Nejaké bylinky či maste. Ďakujem.
@sisamisaaa manžel takto dlho kaslal a napokon že to má z kyseliny. Dostal nolpazu a je to lepsie
@sisamisaaa ja som nemala nikdy alergiu,ale už sme s lekárkou všetko vyskúšali a zrazu ju napadlo dať mi na alergiu lieky..pomohli. potom som ich už nebrala a dala si orechy a zrazu kašeľ naspäť. Nejedla som ich a kľud.
@sisamisaaa nie, najhoršie boli rána, veľmi ho dusilo. Keď pľúcne bolo ok, tak skúsili toto

@sisamisaaa mne nakoniec pomohli lieky na alergiu. Ale to pre tento krát. Musím ísť ešte na vyšetrenie alergologivu,aby zistil načo sa m alergická. Predbežné som zistila,že nemôžem orechy.