Dva týždne mám zásadný problém so spánkom
Ahojte, baby, neviem čo sa deje, ale posledné dva týždne mám zásadný problém so spánkom. Vstávam každý deň o pol šiestej a tak som chodila spať okolo 22.00, kým som zaspala bolo 22.30 a spala som do rána. Teraz idem spať a zobudím sa niečo po pol noci, často už neviem potom zaspať. Potom prípadne ešte trochu driemem, ale to max do 4.00, včera len do 3.30.
Potom som nevyspatá cez deň a unavená. Chcem pritom povedať, že užívam aj niečo na spanie. Na večer si dávam ZZZquil a občas, keď mi nejde zaspať, tak pol tbl na spanie, plus mám na večer mirzaten 15 mg. Ale napriek tomu sa zobudím po pol noci a už len prerušovane driemem do svitania. Čo by mi mohlo pomôcť?
@anonym_autor skús si posunúť večierku na 23:00. Mne to veľmi pomohlo, mala som rovnaký problém.
Autorka, treba identifikovat a vyriesit pricinu nespavosti.
Zodpovedz si otazky, co sa zmenilo v tvojom zivote za poslednu dobu. Na spanok ma vplyv ist spat najedeny, stres, prislisna unava z vycerpanosti, depresie, myslienky v hlave, nervozita, uzkost a podobne...aj vztahy, neistota, strach...takato nespavost ti nevznikne zo dna na den. Napis co je v tom, poradime...inac tabletky na spanie je tazsia cesta z toho von...
psychiater musí vyriesiť tvoj problém.
psychiater musí vyriesiť tvoj problém.
@anonym_35bdcd aj psychológ by stačil na začiatok
Mne pomáhajú CBD kvapky alebo CBD kapsule s melatonínom
Mne pomáhajú CBD kvapky alebo CBD kapsule s melatonínom
@anonym_a135fc máš aj overenú stránku odkiaľ kupuješ? pomohlo by nám to.
@anonym_a135fc máš aj overenú stránku odkiaľ kupuješ? pomohlo by nám to.
@deti95060810 z CZ Zelená země, majú aj chat, kde vedia poradiť s užívaním alebo už aj v každom väčšom meste majú konopné produkty predajňu, kde by tiež mali vedieť poradiť a CBD kapsule s melatonínom z WEED shopu
@anonym_autor skús si posunúť večierku na 23:00. Mne to veľmi pomohlo, mala som rovnaký problém.
@anonym_bfd201 skusala som, bola som hore po dvoch hodinach… vyspata…

Mne pomohol Persen good naight melatonín.