Ekzém na rukách
@dankolia Preliecit kortikoidmi 10-14 dni, najlepsie aj s ATB, napr. Belogent. Potom na udrziavanie je v mojom pripade vyborny krem Laroche Posay Lipikar Baume AP+M. Ja mam ekzem cely zivot a toto je u mna jediny krem, co pomaha. Okrem toho este nizkohistaminova dieta, ta by ti podla mna pomohla, lenze je dost obmedzujuca.
@dankolia nenosiš náhodou hodinky so silikónovým alebo umelým remienkom? Alebo aj naramok ak je to nejaká lacná bizuteria tak sa môže stať toto, ja som to mala z tých hodiniek. Vymenila som remienky za iný materiál a už dobre.
Ešte má napadlo či si na zápästie nestriekaš parfem.
Kúp si v lekárni krém Skin Cap. Celý život sa trápim s ekzemom, toto mi pomohlo. A to som vyskúšala fakt všetko. Kortikoidy pomôžu na chvíľu a všetky tie biodermy a pod mi nikdy ani len nezlepsili stav. Samozrejme treba hľadať príčinu ale Skin Cap mi pomohol keď som to už vzdavala.
@gabika0825 nie nie ani parfem ani hodinky mam to i na prstoch.🫣
@gabika0825 dobrý večer, mne to očividne robí silikónový náramok , prosím za aký ste vymenili? Ja nič normálne neviem nájsť

kozny to videl? vyzera to zapalene, syn mava podobne suche miesta a ked sa zapalia dostane atb mast a kortikoidy