icon

Endokrinologické centrum - Ľubochňa

adrianka7d
28. máj 2022

Ahojte boli ste niekto v tomto centre? Ako to tam chodi, aky su tam doktori, ako dlho vas tan drzali? Volala mi endokrinologicks ze sa jej nepozdava nejaky hormon nadobliciek, kazala mi merat tlak a ze ak bude vysoky musim tam ist a ja som zistila ze moj tlak je casto 160/80 a tak. Mam dona 2 male deti a popravde si neviem veľmi predstaviť ist lezat bez deti.. 5 r a 1 a pol. Ale viem ze zdravie si musím dat do poriadku..

vahcaac
28. máj 2022

@adrianka7d sú tam najväčší odborníci čo sa týka endokrinológie. To ako dlho tá tam budú držať záleží od toho, čo ti je. Každý pacient čo tam príde ide automaticky na krv, bývajú tam rady, tak odporucam ísť skoro ráno

nevenka
28. máj 2022

@adrianka7d ak idu kontrolovat nadoblicky, tak to je na dlhsie a na hospitalizaciu, mne doktor povedal, ze 5 dni. Ale nakoniec som nesla, lebo u mna bol problem hyperfunkcia stitnej zlazy a to mi dvihalo tlak. Dali mi lieky na tlmenie, Thyrozol a Concor na tlak a pulz. Ked sa mi ukludnila stitna, aj tlak sa zlepsil. A teda som nesla na to vysetrenie. Ja este dojcim a vtedy som dojcila fakt male babo, tak som ani nechcela ist. Takze postup presny neviem nakoniec. Ak ides na normalne vysetrenie, tak ides rano cez registraciu, na krv, pripadne sono a potom o par hodin, mne kazali prist okolo obeda k lekarovi, ktoreho som mala prideleneho. A potom ides s vysledkami a liecbou v ten den domov. Ale tu hospitalizaciu, to neviem poradit.

renata1405
29. máj 2022

@adrianka7d Myslis kortizol???

adrianka7d
autor
29. máj 2022

@vahcaac dakujem no skoro rano ked sme odtial velmi velmi daleko tak bude asi problém,
@nevenka no mne povedala endoktinologicka cez telefón ze si tam budem musiet polezzat, neviem presne o co ide som bola v soku keď mi to zavolala ale vraj mam nejaky zly vysledok s mocu tak koli tomu ze ma tam posle, ze ak mam vysoky tlak a ten mam... Takze neviem zajtra jej mam pisat ake som mala tlaky za posledne dni a asi ma tam posle....
@renata1405 niesom si ista ale myslim ze ano ten to bol (bola som v soku ked mi povedala ze mam ist od deti prec tak som velmi ani nevnimala ze co)

renata1405
29. máj 2022

@adrianka7d lebo aj mna tak nastrasili ze do nemocnice lebo bol kortizol vysoky ale potom mi urobili taky odber ze rano o 7 00 naobed o 11 00 a vecer o 17 00 a bol vysoky len rano cez den potom uz nie a este som zbierala aj moc 12 hodin tak nakoniec som nikde nesla lebo to bolo ok

adrianka7d
autor
29. máj 2022

@renata1405 no neviem u mna to vyzerá zatiaľ ze budem musiet ist, ja som 2 x niesla aj 24hod moc a vzdx to tak vyslo z krvi som to mala vraj okej

renata1405
29. máj 2022

@adrianka7d no ja naopak moc ok a v krvi zvysene hodnoty ale len rano.

adrianka7d
autor
29. máj 2022

@renata1405 no zajtra mi bude asi volat doktorka tak som zvedavá

suzanne312
17. feb 2023

@adrianka7d prosím vás bolí ste nakoniec na tej hospitalizácii? Ja mam ísť tiež a už teraz mi srdce puka mam 8mesacne dieťa a neviem ako to prežijem. Tiež koli nadoblickam mam ísť asi na 5 dni

adrianka7d
autor
18. feb 2023

@suzanne312 dobrý deň ano bola som, boli tam velmi mili ľudia a aj doktori bola som tam od pondelka do piatku mate rozpis vysetreni okrem toho si mozte chodiť kade tade bolo to fajn určite to zvládnete. Ja mam dve deticky tiez to bolo pre mna tazke ale vydrzali sme a tiez tam bola snamu jedna co mala 6 mesačne babo a ze ona chodi pravidelne.

suzanne312
22. feb 2023

@adrianka7d ďakujem za povzbudenie je to pre mňa ťažké takto odísť od malej. Čo sa týka vyšetrenia nad obliciek co to obnasalo?

adrianka7d
autor
22. feb 2023

@suzanne312 aj pre mna to bolo tazke bolo mi do placu ked som odchadzala aj ked mi povedala ze idem domov, nadoblicky mala dom asi 2 alebo tri dni zbieranie 24hod moc, odbery kazdu chvíľu a potom som mala test kde ti rano v posteli vezmú krv a potom 4 hodiny si nemies sadnut a potom zas odber

suzanne312
23. feb 2023

@adrianka7d ďakujem za informácie no neteším sa ale keď mi majú pomoct tak idem. Som zvedavá akú liečbu mi nastavia keďže ja tam idem hlavne koli mužským hirmonom

adrianka7d
autor
24. feb 2023

@suzanne312 ano rozumiem ja som mala nakoniec všetko v poriadku akurat mi dali tabletky na tlak.