icon

Estetické možnosti po vytrhnutí predného zuba

kikusikkk
Včera o 14:45

Ahojte, trhali mi predny zub, budem riesit implantat/mostik, ale poraza ma z predstavy ze budem 3-6 mesiacov chodit s dierou v ustach, mate niekto skusenost s nejakou docasnou nahradou? Dakujem

anonym_1b5511
Včera o 14:55

@kikusikkk ano, taky vyberaci medzernik, ktory sa hacikmi zachyti o vedlajsie alebo vzdialenejsie zuby. Odliatky mi urobil este pred trhanim a trhali sme v den, ked bola nahrada vyrobena, odchadzala som z ordinacie normalne bez diery. Uz mas ten zub vytrhnuty? Toto ti zubar neponukol?

kikusikkk
autor
Včera o 15:32
@anonym_1b5511

@kikusikkk ano, taky vyberaci medzernik, ktory sa hacikmi zachyti o vedlajsie alebo vzdialenejsie zuby. Odliatky mi urobil este pred trhanim a trhali sme v den, ked bola nahrada vyrobena, odchadzala som z ordinacie normalne bez diery. Uz mas ten zub vytrhnuty? Toto ti zubar neponukol?

@anonym_1b5511 vythnuty a ked som sa pytala na to ci by sa nedalo s tou dierou nieco urobit povedal mi tak uplne zlahcujuco zeby mi to nedrzalo , kolko ta prosim stala ta nahrada a kde ti to robili? Skusim sa ho znova spytat a ak odmietne budem hladat asi ineho zubara

martul
Včera o 15:46
@kikusikkk

@anonym_1b5511 vythnuty a ked som sa pytala na to ci by sa nedalo s tou dierou nieco urobit povedal mi tak uplne zlahcujuco zeby mi to nedrzalo , kolko ta prosim stala ta nahrada a kde ti to robili? Skusim sa ho znova spytat a ak odmietne budem hladat asi ineho zubara

@kikusikkk môjmu mužovi trhali 4 predné a kým budú hotové dali mu také akoby umelé . Mne trhali predný, ale ešte predtým mi odmerali veľkosť a až keď bol vyrobený tak vytrhli

kikusikkk
autor
Včera o 15:47
@martul

@kikusikkk môjmu mužovi trhali 4 predné a kým budú hotové dali mu také akoby umelé . Mne trhali predný, ale ešte predtým mi odmerali veľkosť a až keď bol vyrobený tak vytrhli

@martul ja to budem riesit implantatom, lenze ten sa zavadza az 3 mesiace po vytrhnuti a dalsie 3 mesiacr sa musi vhojit a az potom sa tam da korunka cize mam chodit pol roka bez zuba a tomu sa potrebujem vyhnut

martul
Včera o 16:11
@kikusikkk

@martul ja to budem riesit implantatom, lenze ten sa zavadza az 3 mesiace po vytrhnuti a dalsie 3 mesiacr sa musi vhojit a az potom sa tam da korunka cize mam chodit pol roka bez zuba a tomu sa potrebujem vyhnut

@kikusikkk veď aj moj muž bude mať implantát a presne kvôli tomu aby nemal fugu tak mu dali túto náhradu

katulienkax
Včera o 16:26

Jasne aj mojej mame hneď dali taký ten pripínaním zub a implantát až o pár mesiacov. Tvoj zubár je riadny somar

anonym_877bae
Včera o 16:27

My ideme 5teho na kliniku,som zvedava,co muzovi povedia.Chce si v uplnej narkoze vytrhat vsetky zuby,mava caste prievany v usiach zo zubov a ktomu aj zuby sa vtedy pridaju,no cela polka hlavy.Tak povedal vsetko von,ale boji sa velmi zubarov a trhania.Bude mat potom protezy.Tak som zvedava,zatial len na konzultaciu.

kikusikkk
autor
Včera o 16:40
@martul

@kikusikkk veď aj moj muž bude mať implantát a presne kvôli tomu aby nemal fugu tak mu dali túto náhradu

@martul a mozem sa opytat u akeho zubara? Dakujem

minenkaa
Včera o 16:47

Normálne sa dáva náhrada ,mne nasadili hneď po vytrhnuti zuba

kikusikkk
autor
Včera o 18:08
@minenkaa

Normálne sa dáva náhrada ,mne nasadili hneď po vytrhnuti zuba

@minenkaa a kde prosim?

janka1011
Včera o 18:14

@kikusikkk medzerník

anonym_2ec204
Včera o 18:23
@kikusikkk

@kikusikkk drží to a stalo to 30 eur. Ja to mam 6 rokov 🤦‍♀️😀 vola sa ti flexi protezka

kikusikkk
autor
Včera o 18:26
@anonym_2ec204

@kikusikkk drží to a stalo to 30 eur. Ja to mam 6 rokov 🤦‍♀️😀 vola sa ti flexi protezka

@anonym_2ec204 a kde si si davala robit prosim

anonym_2ec204
Včera o 18:30
@kikusikkk

@kikusikkk pozri nieje to nic špeciálne takze nehľadaj za tym žiadnu špeciálne kliniku. Ak ti toto tvoj zubar neviem dať urobiť tak utekaj kade ľahšie. Zoberie odtlačok a dá to vyrobiť svojmu technikovi. Ja idem zajtra ťahať ďalšie 2 a dorobiť do protézy ďalšie zatiaľ. Protezka vyzera takto ale samozrejme ak chýba jeden zub je úplne malička.

anonym_2ec204
Včera o 18:31
@kikusikkk

martul
Včera o 18:35
@kikusikkk

@martul a mozem sa opytat u akeho zubara? Dakujem

@kikusikkk Vráble

kikusikkk
autor
Včera o 18:36
@martul

@kikusikkk Vráble

@martul a nazov kliniky prosim

kikusikkk
autor
Včera o 18:37
@anonym_2ec204

@kikusikkk pozri nieje to nic špeciálne takze nehľadaj za tym žiadnu špeciálne kliniku. Ak ti toto tvoj zubar neviem dať urobiť tak utekaj kade ľahšie. Zoberie odtlačok a dá to vyrobiť svojmu technikovi. Ja idem zajtra ťahať ďalšie 2 a dorobiť do protézy ďalšie zatiaľ. Protezka vyzera takto ale samozrejme ak chýba jeden zub je úplne malička.

@anonym_2ec204 ano sak jasne ved vsetci pisu ze to nie je bezny postup tak preto sa pytam kde ste si savali robit nech viem kde sa obratit ak znova odmietne

martul
Včera o 18:42
@kikusikkk

@martul a nazov kliniky prosim

@kikusikkk názov neviem, je to MUDr Solár.

anonym_2ec204
Včera o 18:54
@kikusikkk

@anonym_2ec204 ano sak jasne ved vsetci pisu ze to nie je bezny postup tak preto sa pytam kde ste si savali robit nech viem kde sa obratit ak znova odmietne

@kikusikkk toto je ono. Ja som Rožňava. Ale hovorim choď vo svojom meste asi dvere po dverách na toto nepotrebuješ žiadnu súkromnú kliniku je to záležitosť 2 hodin.

kikusikkk
autor
Včera o 19:02
@anonym_2ec204

@kikusikkk toto je ono. Ja som Rožňava. Ale hovorim choď vo svojom meste asi dvere po dverách na toto nepotrebuješ žiadnu súkromnú kliniku je to záležitosť 2 hodin.

@anonym_2ec204 a kolko ta to vyslo prosim 🙂

pictbridge
Včera o 19:15
@kikusikkk

@anonym_2ec204 a kolko ta to vyslo prosim 🙂

@kikusikkk ako dom pisala . Jeden zub je 30 eur.

kikusikkk
autor
Včera o 19:17
@pictbridge

@kikusikkk ako dom pisala . Jeden zub je 30 eur.

@pictbridge aha prepac prehliadla som to, vdaka ❤️

kikusikkk
autor
Včera o 19:20
@martul

@kikusikkk názov neviem, je to MUDr Solár.

@martul a nevies prosim kolko vysla tato docasna nahrada

anonym_1b5511
Včera o 20:47
@kikusikkk

@kikusikkk okolo 80-100 eur za dva zuby. Urobil mi to moj bezny zubar, nic specialne na to netreba. Resp. teda dal to vyrobit technikovi. Nosila som to tiez asi pol roka, kym sa vsetko zahojilo, ja som mala uraz, takze to trvalo dlhsie. Na noc som to vyberala, ale nemuselo sa to, drzalo to celkom pevne. Akurat je to teda len esteticka zalezitost, hryzt na tom nemozes