icon

Exstrasystoly - vaše skúsenosti

30. jún 2022

Ahojte. Nemá niekto skúsenosť ??? Poslednú dobu každý deň u mňa nastáva stav,že cítim nepravidelný pulz. Pociťujem akoby srdce chvíľu zastalo až ma zomkne a potom začne biť ako sa mu chce. Štítnu mám v poriadku. Trvá to niekedy aj dve hodiny....nech mi nikto netvrdí,že je to tetania....

trgypadl
30. jún 2022

Ahoj, ak pocitujes tieto tazkosti dlhodobo chod k obvodnemu, spraví zakladne vysetrenie a pošle Ta dalej, interne, elg, holter, kardio, na internete sa k diagnostike nedostanes

autor
30. jún 2022

@trgypadl bola som. Zmenila som aj kardiológa, nakoľko doterajšia kardiologicka mi povedala,že ona nevie,čo so mnou. Nepriamo mi povedala,že som chorá na hlavu.

trgypadl
30. jún 2022

A co Ti povedali na kardio?? Ake vysetrenia si absolvovala?

autor
30. jún 2022

@trgypadl zajtra idem k novému kardiológovi

trgypadl
30. jún 2022

Super, budes mat druhy nazor, a prvy sa ako vyjadril?

autor
30. jún 2022

@trgypadl nič mi nie je. Vraj ekg mám v poriadku. Počas toho ako som mala holter cítila som sa dobre. Tieto stavy prídu náhle z ničoho nič. Cítim ako preskocenie a potom nasleduje nepravidelný pulz.

trgypadl
30. jún 2022

Robili Ti aj echo? Vela ludi mava extrasystoly, niekto ich vnima viac niekto ani nevie, ze ich ma. Vsetko zavisi od toho, kolkokrat v priebehu dna ich clovek ma. Ak by si ich mala niekoľkokrat denne vtedy je potrebná liecba, ale ak sa vyskytune ojedinele tak nie. Dolezita je aj životospráva

autor
30. jún 2022

@trgypadl no raz za deň má to chytí a trvá to tak hodinu

trgypadl
30. jún 2022

A, ked si mala holetr kolko Ti zachytilo?

autor
30. jún 2022

@trgypadl kes 90...no v tie dni som necítila žiadne exstrasystoly