Exstrasystoly - vaše skúsenosti
Ahojte. Nemá niekto skúsenosť ??? Poslednú dobu každý deň u mňa nastáva stav,že cítim nepravidelný pulz. Pociťujem akoby srdce chvíľu zastalo až ma zomkne a potom začne biť ako sa mu chce. Štítnu mám v poriadku. Trvá to niekedy aj dve hodiny....nech mi nikto netvrdí,že je to tetania....
@trgypadl bola som. Zmenila som aj kardiológa, nakoľko doterajšia kardiologicka mi povedala,že ona nevie,čo so mnou. Nepriamo mi povedala,že som chorá na hlavu.
A co Ti povedali na kardio?? Ake vysetrenia si absolvovala?
@trgypadl zajtra idem k novému kardiológovi
Super, budes mat druhy nazor, a prvy sa ako vyjadril?
@trgypadl nič mi nie je. Vraj ekg mám v poriadku. Počas toho ako som mala holter cítila som sa dobre. Tieto stavy prídu náhle z ničoho nič. Cítim ako preskocenie a potom nasleduje nepravidelný pulz.
Robili Ti aj echo? Vela ludi mava extrasystoly, niekto ich vnima viac niekto ani nevie, ze ich ma. Vsetko zavisi od toho, kolkokrat v priebehu dna ich clovek ma. Ak by si ich mala niekoľkokrat denne vtedy je potrebná liecba, ale ak sa vyskytune ojedinele tak nie. Dolezita je aj životospráva
@trgypadl no raz za deň má to chytí a trvá to tak hodinu
A, ked si mala holetr kolko Ti zachytilo?
@trgypadl kes 90...no v tie dni som necítila žiadne exstrasystoly

Ahoj, ak pocitujes tieto tazkosti dlhodobo chod k obvodnemu, spraví zakladne vysetrenie a pošle Ta dalej, interne, elg, holter, kardio, na internete sa k diagnostike nedostanes