Extrasystoly - vynechávanie srdca
Mal niekto extrasystoly/preskocenie srdca viac krat po sebe?teraz sa mi to stalo 4-5 krat po sebe za minutu a uz panikarim.Aj mam mensiu bolest na hrudi.
Mávam to bežne. Aj niekoľko hodín. Sú obdobia, kedy to nemám vôbec a potom skoro stále. Najmä v pokoji.
Mávam ich každý deň, pred MS a keď som unavená viac. Vtedy aj každý druhý alebo každý tretí úder je extrasystola. Trvá to takto aj 2 hodiny..
@lenuska9999 mna to dost vydesilo lebo mi to vyrazalo dych a nutilo zakaslat aj vas to nuti zakaslat?je to dost neprijemne
Je to viac nepríjemné ako nebezpečné. Lekári ti riešia až keď máte tých extrasystol aspoň 20 000 za den
@irusa keď som bola mladšia som sa nabehala po lekároch. Nič nezistili. Teraz chcem ísť zas na takú veľkú preventivku, spomeniem..... Uvidím ci budu dačo riešiť
@irusa neverim tomu ze by niekto vydrzal co i len 5000 ked mne 5 zasebou narobili velky strach a tazobu na hrudi
@irusa hej viem citala som to viac krat ze do 20.000 neriesia, ja len hovorim ze si to neviem predstavit tolko vela ked aj tych 5 za sebou bola sila premna
Citite to tiez ako nepravidelny pulz, vyraza vam dych a kasel ? Co nato vas lekar ? Ja som z toho zufala
Ja to citim ako nepravidelny pulz. Neviem urcit ci buchne viackrat po sebe alebo vynecha. Ale nuti ma to zakaslat. Vacsinou to mam ked som v strese. Dr Vas poslala na kardio? Mali ste aj holtera?
@jankak055 aj ja to citim ako nepravidelny pulz ked mam prebuchnutie , na zapasti citim vynechanie uderu a citala som ze nepravidelny pulz je nebezpecny . Inak extrasystoly ze nebezpecne nie su . Na kardio som bola aj holtera som mala ale vtedy mi to nezachytilo akurat som mala obdobie kedy som to nemala . No tento tyzden je to o drzku , skace nepravidelne kazdy den aj cely den .
@comi ano ja to citim ked mam velmi silne, buchne mi v strede hrude, vyrazi dych a musim zakaslat..mal som holter 24h ale akurat vtedy som to nemal, zachytil sice par extrasystol ktore som necitil a ze vsetko v poriadku povedal Dr.

Ja som mala pri teplote počas Covidu. Keď teplota klesla bolo to zas ok.