Extrémna depresia a nespavosť
Ahoj liečim sa celoživotné z depresií a úzkosti a potrebujem liek na spanie gerodorm keby že je náhodou výpadok strašne sa bojím že raz nebude a umriem nato že nebudem spat dlho a zbláznim sa už veľakrát má brala sanitka a už to nechcem znova prežívať lebo je to peklo kdo je duševne chorý to pozná musím si robiť zásoby,viete mi poradiť čo robiť? Beriem 3je antiďepresiva a lexaurin 6denne ,beriete tiež gerodorm?alebo ho poznáte?prajem krásny den
@bebemonika ja beriem až 7 denne, k tomu psychoterapie každé dva týždne už od r. 2010 vkuse, čiže toľko liekov je asi normálne.
@zefyra Ale sedem čoho? Lebo akože liekov užívam aj ja dosť. Ale zas ten lexarin sa mi nezdá, nakoľko je to navýkový liek.
beriem Gerodorm, ale dlhodobo, uz mi ho chce dr. zobrat, tiez neviem co urobim, tie moderne hypnotika na spanie mi nevyhovuju a utlmovace antipsychotika z ktorych ludia priberaju brat nemienim

@pedrolino Liekov máš hrozne veľa 😲😲. Gerodorm som užívala, ale po čase prestal účinkovať. A leuxarin 6x denne, to by ma zaujímalo, aký lekár to takto predpíše. Lebo toto je veľký extrém. Skúsila by som psychoterapie, lebo podľa toho, čo píšeš sú lieky 0 bodov. Ale fakt by ma zaujímalo, kto ti toľko liekov predpíše, lebo podľa mňa normálny psychiater toto neurobí.