Fantomové pachy po pôrode. Má niekto skúsenosti?
Ahojte..v zivote som sem kvôli niečomu podobnému nepisala a do dnes ani nevedela, že existuje výraz fantomove cuchy, povedala mi to lekarka.
Chcem sa opytat, druhykrat sa mi za krátku dobu, po porode stalo, že som cítila zvláštny pach, ale ja to neviem pripísať ani benzínu, ani zelezu ani ničomu takému.. skôr ako potuchy inak, taky smrad v starých budovách.. prehladala som celú izbu, a žiadna pleseň, rastliny v izbe nemám, proste som povysavala pozmyvala a vetranie a nic.. volala som aj svokrovi nech príde, prišlo mi to ako keby mozno zo zastrciek niečo, ale on necítil nic.. rovnaký incident bol cca 2 tyzdne dozadu.. ja som to cítila v obyvacke, cca polhodinu a on vôbec nič.. dnes rovnako len v jednej izbe.. pravdaze ujo google človeka vystrasi a vyskocilo mi to AJ ako priznak nádoru, tak ja len s malou dušičkou, ci to niekto zazil a co to bolo..covid som mala asi len v tej prvej vlne, odvtedy nic a na neurologické vyšetrenie si ale chvíľu počkám.. ďakujem za každý komentar
Ja som mala cez obe tehotenstva problem, ze som ovela viac citila. Teda mala som bohuzial ovela lepsi cuch. Bolo to naozaj hrozne. Ani cistu vodu som pit nemohla, velmi mi smrdela a na zvracanie mi bolo, ked som ju citila. Co tym chcem povedat. Ze mozno ty to mas po porode. Citis viac nieco co ini ludia teda ani necitia. Snad ti to casom prejde.
Po narodeni dietata ma zeny citlivejsie zmysly (kvoli ochrane dietata je vnimavejsia).
co s tym ma svokor?!
@anonym_285c08 však jeho som zavolala ci to citi tiež, lebo som chvíľu mala pocit ze to je citit pri zastrckach, tak ci náhodou neni nejaký skrat aj tam, a on to teda necítil..
Ja tiež niekedy zacítim niečo, čo iní necítia ... minule som zacítila vôňu a hneď nostalgia ..
@jearptal no hold
Porod a tehotenstvo meni vsetko
Bud kludna, vypni google
A venuj sa dietatu

co s tym ma svokor?!