icon

Fluco Sandoz a Gynazol - účinok

matqa411211
11. okt 2020

Všade čítam ako inym uz po prvom uziti bolo na druhy den lepsie no ja sa citim rovnako, myslite ze mi to este zaberie? Ake mate akusenosti vy? Mam opakovane mykozy uz asi pol roka, skusam vselico dookola, u gyn som bola uz 3x a ak nie tak som kupovala nieco z lekarne, uz fakt nevladzem zacala som pit aj acidko, mam z toho uz depky.

simsalabim
11. okt 2020

@matqa411211 ak necitis ciastocnu ulavu po 24hod, uplne zlepsenie do max 3 dni, moze to byt nieco ine, napr. bakterialna infekcia. Lieky nasadi podla vyteru?

matqa411211
autor
11. okt 2020

@simsalabim no vacsinou vezme vyter a hned naslepo nasadi lieky lebo vysledky su az o tyzden, ale z predoslych vyterov vysla candida.

simsalabim
11. okt 2020

@matqa411211 tak ak zobrala vyter, tak skus uz iba pockat na vysledok. Mozno to podpor nejakymi vnutornymi probiotikami... z mojej jedinej skusenosti, ked nezabrali celkove antimykotika (teda u teba ten fluco...), tak to boli bakterie, hoci som bola 100% presvedcena, ze to je mykoza. A ak ho nezobrala, tak chod na vyter, prip. Nech ti da nieco kombinovane, napr Polygynax.

matqa411211
autor
11. okt 2020

@simsalabim ten fluco mi dal uzivat 1 tbl tyzdenne , su dokopy 4, a poradil aj idelyn tbl, kolko myslis ze by som mala pockat?

matqa411211
autor
11. okt 2020

@simsalabim a vyter vzal aj teraz tak len musim pockat za vysledkom.

matqa411211
autor
15. okt 2020

Uz je to 5. Den po zobrati tabletky a kremu, svrbenie necitim (aj ked vcera este tak som sa natierala canesten kombi kremom, skor to zabralo) vytok zmizol, bola som cela statna, dnes kremovy husty biely vytok, ja uz fakt neviem co mam robit, nic ma nesvrbi aj ten vytok uz nie je ako predtym ale tento mi tiez nepripada normalny, co by ste mi poradili? Gyn. mi poradil idelyn tablety na podporu, ze 1-2x tyzdenne, prvu som vzala asi pred 3 dnami.